No właśnie, kiedy wyjdzie:
- Syzygy
- Serious
- Atarynka
???
Może trzeba bardziej zmotywować panów redaktorów?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Ziny
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie, kiedy wyjdzie:
- Syzygy
- Serious
- Atarynka
???
Może trzeba bardziej zmotywować panów redaktorów?
serious...
czekam na list od Naczelnego...
pewnie Naczelny czeka na list od Składającego...
a Składający pewnie czeka na Autorów...
na mnie się już doczekali...
więc jak Jager się postara to Serious wyjdzie...
syzygy...
na razie Waskoń "męczy" mnie o jakieś materiały...
a to znaczy że będzie trzeba długo czekać, bo nie ma z czego złożyć zina...
atarynka...
nie wiem...
czyli nikt nic nie wie...
i nie wiadomo o co chodzi
a jak nie wiadomo o co chodzi...
to chodzi o... PIENIĄŻKI!!! ;>
Co do Syzygy
Niedawno rozmawialem waskoniem i powiedzial mi, ze niedlugo ma cos wyjsc. Czekal tylko na dwa arty. Jeden mial byc od Pecusia, a drugi od kogos, to tlumaczyl relacje niemiecka z party. I tyle. Ale teraz Kol. Vasco ma inne sprawy na glowie. :D :D :D
Moze i mam inne sprawy na glowie, ale nadal czekam na te dwa artykuly, choc jak ich nie dostane na dniach, to puszczam jak jest! Tak wiec mysle, ze na Eascie COS sie jednak ukaze!
Kurde Wasko, ja slysze od 2 miesiecy, ze czekasz na 2 artykuly.
Bo to taka Vascowa ściema .... :twisted:
o ile mnie pamiec nie myli Syzygi miało być już na LL2002 ale ....
Sam widzisz jak dlugo mi ludzie pisza! ;(((
Bo to taka Vascowa ściema ....
o ile mnie pamiec nie myli Syzygi miało być już na LL2002 ale .....
No i znowu sie mylisz... Mialo byc na LL2000.
A ja pamietam jak Vasco mi mowil, ze moze na LL2002 bedzie okrojona wersja zina. ;)
haha Buster potwierdza moją wersje ... miało być na LL2002 :))) staruszku :) tak głosiła ostatnia ploteczka ....
haha Buster potwierdza moją wersje ... miało być na LL2002 :))) staruszku :) tak głosiła ostatnia ploteczka ....
Sugerujesz, ze w 2000 roku zapowiadalismy wydanie zina na zlocie w 2002???? To skad te marudzenie, ze tak dlugo trwa? OSTATNIA ploteczka jednak mowi, ze bedzie na Eascie... Poza tym u Bustera widze "moze", a moze nie?
Na send od Zenka czekam prawie 4 miechy i raczej sie w tym roku nie doczekam :( ... To samo z sendem od Jagera - nie moge sie doprosic odpowiedzi od sierpnia... ech... musze tylko skonczyc resztke artkow, he he.. :D
Atarynka - jak wszystko wskazuje, w Mońkach już będzie ;)) Dzisiaj późną nocą mam odebrać z drukarynji i zapakować do torrrbyyy i wziąć na Easta...
Atarynka jest i nawet niezla!
A Syzygy nie ma. Chwilowo nie narzekam, bo Sztabowa sie u mnie schladza. ;) 8)
0xF 'napij sie' / PMWD
Fox'ie tylko wiecej juz nie podpijaj :lol:
no nie wierze... cos jeszcze dowiozles do wawy? przeciez ponad 40km jechales w 1 przedziale z mevem i kasjem (bo bustera oczywiscie nie ma co liczyc :)
dziw nad dziwy ze cos sie ostalo.
Vasco a co z magiem ????? ile jeszcze miesięcy będziesz czekał na te 2 artykuły ....
Vasco a co z magiem ????? ile jeszcze miesięcy będziesz czekał na te 2 artykuły ....
Czy aby na pewno ja jestem adresatem tego pytania?
no nie wierze... cos jeszcze dowiozles do wawy? przeciez ponad 40km jechales w 1 przedziale z mevem i kasjem (bo bustera oczywiscie nie ma co liczyc :)
Bez gaśnicy nie daliśmy rady prawie całej butli.
A kto?!
MZG jest wqrzony, bo w Seriousie miał być Neo 0.9.
Seriousa chyba nie będzie... Na odpowiedź od Zenka czekam od września i nic... Jager podobno pozbył się sprzętu...
A ja to chrzanię i napisałem Neo 1.0 który ma zupełnie inny format pliku i lada dzień będzie GDZIEŚ ;) na necie do ściągnięcia... parę drobnych poprawek... i już!
Przyczyny sa dwie
1. Nie mielismy zapojki
2. Nie mielismy szkla
Chodz na upartego dalo by sie to obejsc ale tak z gwinta bez zapojki przy kobietach ? :P
Ja dostałem senda od Zenka jakieś 3 tygodnie temu... Nic nie wskazywało aby zaprzestał on zabawy z atarką... A propos, spróbuj Epi może się znim skontaktować via phone... numer masz w ostatnim Seriousie, chyba?
A kto?!
Ci, ktorzy maja podeslac te artykuly. Oswiadczenie przeze mnie, ze czekam tydzien na artykuly nic nie da, skoro autorzy przysla je np. za 8 dni, prawda?
Ok, Vasco, to przypomnij, kogo scigac. Zamiescimy list gonczy w Atarynce i puscimy w poscig Brygade Szturmowa Sztabu Kryzysowego.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Ziny
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 58 zapytań