taki oto magnet sprzedam :cry: http://atariarea.krap.pl/sio2ide/
jak beda chetni to wystawie na allegro...
pozdro.
Stryjek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » sprzedam sio2ide 4.3_xc12
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
taki oto magnet sprzedam :cry: http://atariarea.krap.pl/sio2ide/
jak beda chetni to wystawie na allegro...
pozdro.
Stryjek
Eno - Stryjek - co cię tak wzięło ?? - taki fajny magnet sprzedawać 8O :cry:
Chiałbym mieć taki magnet w 1988 roku :))))) wtedy miałem tylko XC12 bez "turbo" ;)
co cię tak wzięło ?? - taki fajny magnet sprzedawać
zrobie sobie inny ;D
jakby co: http://allegro.pl/show_item.php?item=44948255
Jak jedziesz na Forevera to weź go ze sobą bo napewno wygram!!! Wtedy odebrałbym go osobiście :lol:
Z nieoficjalnych źródeł poszła plotka, że Stryjek sprzedaje SIO2IDE bo chce kupić KMK/JŻ IDE ;)
Jak jedziesz na Forevera to weź go ze sobą bo napewno wygram!!!
jestes pewien...... cena minimalna to 1000000000 zł ;D
[ Dodano: 13.03.2005 00:05:22 ]
Stryjek sprzedaje SIO2IDE bo chce kupić KMK/JŻ IDE
sio2ide mam jeszcze jedno + plytke od drc___...
co do kmk to mam zamiar niedlugo w firmie zamowic plytki kmk tylko troche kasy chca ;/ "Koszt całości to ok. 200 zł dla 4-6 płytek i obejmuje koszty wykonania klisz, programów sterujących etc." :)
Jestem jednak zdania, że stryker dyskryminuje tych co jadą na forevera bo nie mogą zagłosować w ostatniej chwili. Mam więc dwa rozwiązania albo dać cenę zaporową przd wyjazdem albo zwrócić się do Was z pytaniem czy na foreverze jest dostęp do interneta lub czy jest gdzieś jest tam kafejka internetowa???? Doradźcie proszę!!!
Jest kafejka niedaleko w knajpie. Czesc stalych bywalcow party wie gdzie chyba...
odnosnie kafejki to trza sie Xi zapytac ;] bo tez bym z niej skorzystal..
No jak tak dalej bedzie trwala licytacja to ciężko będzie wymyśleć cene zaporową, przecież też gdzieś jest granica zdrowego rozsądku nawet w mojej kleptomańskiej świadomości!!!
co do kmk to mam zamiar niedlugo w firmie zamowic plytki kmk tylko troche kasy chca ;/ "Koszt całości to ok. 200 zł dla 4-6 płytek i obejmuje koszty wykonania klisz, programów sterujących etc." :)
ktos cie w ch* robi
jakich programow sterujacych? do wiertarki cnc? te pliki robi protel, orcad, czy nawet eagle
nie wiem jak wyglada to pcb, ale dla dwustronnego minimum to 2 klisze, 4 klisze i max lux plytke, sama plytka zwykle kosztuje jakies 15zl/dm^2 dla plytki dwustronnej z metalizacja otworow
Candle jak znajdziesz taniej to daj znac !! :)
Nio i magnet poszedl za 560 zł ;D
za kase kupie se przejsciowke i 1GB CF ;D hehe
pozdro.
Stryjek
Zgadza się i to ta cena była już na dwie godziny przed końcem aukcji a stryjek z radości nawet piwa rozdawał!!!!!!!!!
a tak z ciekawosci zapytam ile miales juz piw (%) jak jechales samochodem do polsko ? :>
Cena kosmiczna - gratulacje!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » sprzedam sio2ide 4.3_xc12
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 60 zapytań