taki oto magnet sprzedam :cry:   http://atariarea.krap.pl/sio2ide/
jak beda chetni to wystawie na allegro...

pozdro.
Stryjek

"wszystko się kiedyś kończy......."

2

Eno - Stryjek - co cię tak wzięło ?? - taki fajny magnet sprzedawać  8O  :cry:

Kontakt: pin@usdk.pl

3

Chiałbym mieć taki magnet w 1988 roku :))))) wtedy miałem tylko XC12 bez "turbo" ;)

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

4

co cię tak wzięło ?? - taki fajny magnet sprzedawać

zrobie sobie inny ;D

jakby co: http://allegro.pl/show_item.php?item=44948255

5

Jak jedziesz na Forevera to weź go ze sobą bo napewno wygram!!! Wtedy odebrałbym go osobiście  :lol:

Żyję bo Bóg tak chciał.

6

Z nieoficjalnych źródeł poszła plotka, że Stryjek sprzedaje SIO2IDE bo chce kupić KMK/JŻ IDE ;)

7

Jak jedziesz na Forevera to weź go ze sobą bo napewno wygram!!!

jestes pewien...... cena minimalna to 1000000000 zł ;D

[ Dodano: 13.03.2005 00:05:22 ]

Stryjek sprzedaje SIO2IDE bo chce kupić KMK/JŻ IDE

sio2ide mam jeszcze jedno + plytke od drc___...
co do kmk to mam zamiar niedlugo w firmie zamowic plytki kmk tylko troche kasy chca ;/ "Koszt całości to ok. 200 zł dla 4-6 płytek i obejmuje koszty wykonania klisz, programów sterujących etc." :)

8

Jestem jednak zdania, że stryker dyskryminuje tych co jadą na forevera bo nie mogą zagłosować w ostatniej chwili. Mam więc dwa rozwiązania albo dać cenę zaporową przd wyjazdem albo zwrócić się do Was z pytaniem czy na foreverze jest dostęp do interneta lub czy jest gdzieś jest tam kafejka internetowa???? Doradźcie proszę!!!

Żyję bo Bóg tak chciał.

9

Jest kafejka niedaleko w knajpie. Czesc stalych bywalcow party wie gdzie chyba...

10

odnosnie kafejki to trza sie Xi zapytac ;] bo tez bym z niej skorzystal..

11

ta "kafejka" to jakaś słowacka cziksa ? ;)

12

No jak tak dalej bedzie trwala licytacja to ciężko będzie wymyśleć cene zaporową, przecież też gdzieś jest granica zdrowego rozsądku nawet w mojej kleptomańskiej świadomości!!!

Żyję bo Bóg tak chciał.

13

co do kmk to mam zamiar niedlugo w firmie zamowic plytki kmk tylko troche kasy chca ;/ "Koszt całości to ok. 200 zł dla 4-6 płytek i obejmuje koszty wykonania klisz, programów sterujących etc." :)

ktos cie w ch* robi
jakich programow sterujacych? do wiertarki cnc? te pliki robi protel, orcad, czy nawet eagle
nie wiem jak wyglada to pcb, ale dla dwustronnego minimum to 2 klisze, 4 klisze i max lux plytke, sama plytka zwykle kosztuje jakies 15zl/dm^2 dla plytki dwustronnej z metalizacja otworow

przechodze na tumiwisizm

14

Candle jak znajdziesz taniej to daj znac !! :)

Nio i magnet poszedl za 560 zł ;D

za kase kupie se przejsciowke i 1GB CF ;D hehe
pozdro.
Stryjek

15

Zgadza się i to ta cena była już na dwie godziny przed końcem aukcji a stryjek z radości nawet piwa rozdawał!!!!!!!!!

Żyję bo Bóg tak chciał.

16

a tak z ciekawosci zapytam ile miales juz piw (%) jak jechales samochodem do polsko ? :>

17

Cena kosmiczna - gratulacje!