Czego to ludziska nie wymyślą http://www.benheck.com/ 8)
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Miejsca w sieci » PS2 w A2600
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czego to ludziska nie wymyślą http://www.benheck.com/ 8)
juz chyba bylo kiedys o tym panu na tym forum. ogoleni kolo robi zajebiste rzeczy, ktore wygladaja naprawde PRO :)
fajnie ps2 w a2600 ;)
gdybym zamiast do kobiet mial zlota raczke do sprzetu to laptop z malym atari i twardyskiem na karcie fleszowej dawno lezalby na poleczce 8)
axe: nie rób z siebie takiego casanovy :lol:
mi to wygląda na jeden wielki fake...z punktu widzenia człowieka siedzącego na photoszopie to niektóre fotki są przesterowane... :)
Z punktu widzenia pragmatyka, to nie chcialoby mi sie kombinowac z retuszem fotek, jak moge sobie prawdziwe plytki poukladac i fejkowe kabelki puscic, tak by wygladalo ze to ma szanse dzialac... :))
Tak wiec nie widze w dzialaniu, ale jestem pewny, ze zrobione to to jest - przynajmniej mechanicznie ;)
Hmmm... Gosciu napisal ksiazke o robieniu tych konsolek i czasem je sprzedaje... Patrzac na to, co niektórzy z nas wkitrali do małych atarynek to gosciu robi je w rzeczywistosci. Zreszta ostatnio mozna to bylo sprawdzic za jedyne $285, bo za tyle poszla na ebayu jego Sega Genesis portable. Ale oczywiscie zdrowa miarka sceptycyzmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła. No może oprócz Biskupa Wrighta (ojca braci Wright).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » PS2 w A2600
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 59 zapytań