Czas rozpocząć :)
Znalazłem taki pociąg na czwartek - zasadniczo najlepsze połączenie bo bez przesiadek. Tylko jest taki problem, że jesteśmy o 3:48 w Trencinie.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » RLT 2 Forever
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czas rozpocząć :)
Znalazłem taki pociąg na czwartek - zasadniczo najlepsze połączenie bo bez przesiadek. Tylko jest taki problem, że jesteśmy o 3:48 w Trencinie.
TESCO! panie.
vide relacje z forever quattro na atari.area :)
a Michał, Marcin, Grzegorz i Łukasz ruszają w trasę w piątek o 5-6 rano. automobilem z wawy.
Jak nie będę miał sam siedzieć w tym TESCO to mogę jechać i tym, mi to ryba byle było się czegoś ciepłego napić - vide pare h w Iławie :)
no, bar w Iławie ratował dupsko,oj ratował :)
Więc wychodzi na to, że Kraków powinien wyglądać tak:
pojazd nr.1:
Ntp, Pin, Pin's kobita, szkodnik, Dracon__
pojazd nr.2:
Xan, ziomal od Xana, Lisu, Epijak
czyli - jeśli o nikim nie zapomniałem POWINNO być jedno wolne miejsce - ktoś ma do niego pierwszeństwo, ale to już załatwie na priva. Jeśli więc zainteresowany nie pojedzie z nami - to zapraszam.
.. no chyba, że do Krakowa przyjadą jeszcze Grzybki - to może uda się kogoś tam wcisnąć. Z czego wiem Grybson i Tata Grzybsona jadą. :D
wy tu o samochodach a temat jest o pociagu :)
ja jechałem tym pociągiem w którąś niedzielę do Katowic, i spieszę donieść, że pociąg był zajebiście zatłoczony
to zgrajmy sie na jeden ciapciąg...dołączylibysmy sie do traina: ja i moja bejbe.
tatqoo: wlasnie do katowic. potem jest pusty jak hala unitry :)
pojazd nr.2:
Xan, ziomal od Xana, Lisu, Epijak
no to widze ze ktos nas tu w huja zrobil...no coz life is brutal...sia..
No to niech ściana północna dołączy się do RLT. Proste. A jak będzie wesoło ;) Weźmiemy w nocy TESCO w okupację ;)
u mnie lipa bo w czwartek full roboty...piatek dopiero wolny... tu jest prawdopodobny pociag ktorym ja z pr0bem bedziem brykac...
klik
MM: Stryjek chcesz klapsa w dziąsło za rozwalanie lejauta?
tatqoo: wlasnie do katowic. potem jest pusty jak hala unitry :)
....i w dodatku ciepły ;)
stryjek >> ja też bym chętnie pojechała, ale mozliwości zero... :(
messy
ze tak sie wyraze w kwesti doradczo/administracyjnej :)
Poniewaz polaczenia z Trencina sa w dzien tylko do Katowic, a bezposredni pociag do Warszawy dopiero w nocy (ten sam zreszta - Budapeszt - Wawa, o 23:28 ) warto wziasc sobie urlop rowniez na poniedzialek.
Dziekuje za uwage.
ps. ja wzialem :)
ps2. bierzcie kamery, aparaty, dyktafony itp ... poniewaz bedzie nas duzo 'z Polska' - niewykluczone jest ze skleimy jakas bardzo kreatywna akcje.
[ Dodano: Pią Mar 04, 2005 3:14 am ]
ps3. radio tokio wzywa :)
I nie rozrabiac zabardzo na słowacji. Naszą policje wszyscy znaja dobrze, a jak tam przyjdzie placic mandaty czy dogadywac sie to daj boze zdrowie.
X-Raz: jezeli tak jak z kanarami w pociagu, to spokojna glowa... :)
No wlasnie niezupelnie - placilismy mandata w 2002 i co prawda udalo sie utargowac do takiej sumy, dla ktorej nie oplacalo sie nic wypisywac 8) , ale bardzo niesympatyczni byli :(
No i koledzy Commodorowcy mowili, ze tez zaplacili... za zatrzymanie sie w zatoczce autobusowej, zeby sprawdzic na planie ktoredy dojechac na zlot... Nie pamietam ile, ale sporo zaplacili :(
Tak wiec z policja lepiej nie zadzierac, a przynajmniej z _tą_ zmiana.
No to w końcu kto jedzie tym RLT bo się zgubiłem.
przykładowo ja z towarzyszką...wpisywać sie ludzie...komitet kolejkowy (pociągowy) niech powstanie...
Chciałem powiedzieć, że biorąc pod uwagę prognozy pogody, grania w piłkę nie biorę pod uwagę. co najwyżej możemy zrobić konkurs na lepienie bałwana.
Trzeba być twardym a nie mietkim!
Wez na wszelki wypadek butki i spodenki - wiele miejsca nie zajmuja. Nie przy takich temperaturach sie w krotkich spodenkach latalo...
ale mnie siem nie kce.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » RLT 2 Forever
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 69 zapytań