Oto ciekawa stronka, na którą natknąłem się siedząc na jakimśtam irc-channelu. Zapewne niektórzy myślą, że wystarczy napisać na 'swojej' pracy NO COPY i to załatwi sprawę.
Cóż więc, aby nie owijać w bawełnę:
http://www.kameli.net/nocopy/index.htm
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Miejsca w sieci » NO COPY?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oto ciekawa stronka, na którą natknąłem się siedząc na jakimśtam irc-channelu. Zapewne niektórzy myślą, że wystarczy napisać na 'swojej' pracy NO COPY i to załatwi sprawę.
Cóż więc, aby nie owijać w bawełnę:
http://www.kameli.net/nocopy/index.htm
fajna ta kolekcja :twisted:
Stare... A tak BTW: niektorzy sporo sie zmeczyli zeby poprzerabiac...
etam nie znacie sie - NO COPY u tych panow oznacza 'NIE KOPIOWAC ODE MNIE' ;)
Co do NO COPY - wyraźnie widać, że rzeczywiście niektórzy mogli coś przerysowywać, inni po prostu fotosklepami poprzerabiali oryginały ;)
A tak na marginesie - ciekawe co by było, gdyby wziąść "na tapetę" obrazki z podpisem: NO SCAN ;)
Btw. sam kiedyś dorwałem PLAYBOY-a w którym było oryginalne zdjęcie modelki, którą przerysował/zeskanował/zretuszował (niepotrzebne skreślić) Lazur - taki obrazek z twarzą panienki z kwiatkiem we włosach (kwiatek, to były chyba jedyny oryginalny element na tej grafice ;-) ).
Aaa, no Lazur to osobny temat... :P
Uwaga gównoburza :) i czekamy na [MM] :D
Zgadza się :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » NO COPY?
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 52 zapytań