1

Witam po prawie 2 letniej przerwie...oj dzialo sie u mnie sporo....zmiana miejsca zamieszkania, pracy..etc etc..

ale ja nie o tym - moi rodzicie kochani doslali mi poczta moja atarke z flopkiem ( dzieki, PINOKIO )....a wsrod softu na gzryba znalazem wersje APE98, ktora sweog czasu otrzyalem mailem od VAsco ? (chyab od Ciebie, ale nie pamietam..tak dawno to bylo..).. potem mailowalismy sobie na temat wersji pod Xp .. Tak wiec mam pytanie : czy ta wersja sie pojawila ? (wydaje mi sie jez juz wersja 2.2.0) ?? a jezeli tak, czy moge sie na maila doprosic ???

pozdrawiam

ps. Pinokio-- kurde, az mi glupio ze ani razu sie z toba nigdzie nie zabralem na zlot, ale wiesz-- takie zycie.....ale widzialem filmy od delaya. COOL !

2

z tego co wiadac na stronie autora pojawilo sie ale jeszcze nikt nie dostal update'u ;] wiec narazie ludki maja 2.1.1... ale z tego ci mi sie wydaje aby otrzymac ta wresje musisz chyba zaplacic bo byla na nia osobna zzuta no chyba ze sie myle to sorki ;)

"wszystko się kiedyś kończy......."

Wersja ktora jest aktualnie dostepna poszla na maila. Nie bylo osobnej zrzutki, tylko dodatkowa. Roznica taka, ze osoby, ktore placily na dos/9x otrzymaly takze 2k/xp i odwrotnie.

Pigula: 20 zet.

4

Vasco a dodatkowa zrzutka była w jakiej wysokości?

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

5

LOTHAREK:: no prosze - kto się tu znów pojawił ... no to tym razem Ci nie przepuszcze - na forevera jedziesz pewnie  :twisted: .. ?? - a najlepiej - apropos APE - odinstaluj XP - i problem z głowy.

Kontakt: pin@usdk.pl

6

odinstaluj XP - i problem z głowy.

he, he :rolleyes:  :twisted:

dajcie mu APE v2.1.1 - sam to zrobi  :rolleyes:  :twisted:  :twisted:

FAQ: Cegła waży kilogram i pół cegły. Ile ważą dwie cegły ? :D

JIL 4EVER!

7

no wlasnie dostalem dostalem od Vasco 2.1.1  .same problemy..

8

:lol:  :lol:  :lol:

:idea:  no cóż... może tak poszperać troszke po forum...  :rolleyes: 

http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopic.php?t=2777

i problem z głowy  :lol:

FAQ: Cegła waży kilogram i pół cegły. Ile ważą dwie cegły ? :D

JIL 4EVER!

9

szperalem, wysyalem maila do Vasco...ale na razie bez odzewu..mecze sie dalej na 2.1..

kupa..

MM: Kupa i Banned. Posty zostały wyedytowane. Zapraszam za tydzień.