Całkiem niedawno Atarimax wypuścił kolejną wersję APE/ProSystem. Kiedy będzie full ;) ?
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Ape and ProSystem v2.2.0
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Całkiem niedawno Atarimax wypuścił kolejną wersję APE/ProSystem. Kiedy będzie full ;) ?
dobrze wiedziec ;D . Lewis - czekamy na update :)
o kurfa dodal kilka rzeczy o ktore go prosilem ( ale nie wszystkie ;/ ) odnosnie cas'ow :)
- nie ma przewijania i pauzy ;/
Lewis - czekamy na update
Mysle, ze poczekajmy pare dni czy sam sie odezwie, a jak nie to do niego napisze.
nie ma przewijania i pauzy ;/
Hmm. Ja tam widze przyciski pauzy i przewijania....
a ile ten update teraz kosztuje ?
Hmm. Ja tam widze przyciski pauzy i przewijania....
hhmm to dziwne moglbys walnac screena ? ;>
No dla zarejstrowanych uzytkownikow ze Scenowa to chyba nic... ;)
No dla zarejstrowanych uzytkownikow ze Scenowa to chyba nic... ;)
.... eee... z ulicy Ziomala 2 (czy jakoś tak) ??? ;) :lol: :D
ano jestem zarejestrowany , bo gdzies mam licencje ( 50 baksow mnie kosztowala Win98 )
odpalilem moze ze 2 razy , bo ta pod dos-em wole ;) , no ale chyba teraz cas na update trzeba byc "in"
bitman: $29,99 IISC (if I see correctly ;) ) - http://www.atarimax.com/order/paypalorder.html
stryker:
dracon: Ziomala 66/6 ;)
kurfa a mi takie cos wyskakuje ;/ gdzie jest reszta ? ;>
kup oryginał...kup oryginał...za to że używasz nielicencjonowanej kopii należy Ci sie cios w rejestr systemowy ;)
a przyciski SĄ.
te do mnie to ? ;>
mam oryginal ale 2.1.1 (bo 2.2.0 jeszcze nie doszlo ;D )
odinstalowalem 2.1.1 aby zobaczyc 2.2.0 triala ale kurfa ni ma tych przyciskow ;/ ...moze w zarejestrowanej 2.2.0 sie uaktywnia ;D
Ja wzialem tamtego skrina z http://www.atarimax.com/ape/screenshots.html
bitman: $29,99 IISC (if I see correctly ;) ) - http://www.atarimax.com/order/paypalorder.html
ok , dziekuje
Oj, chyba kupie (po raz pierwszy) soft - taki Ape na full ist best. Kto mi to pchnie (byle nie w plecy ;))
hmm. na stronce atarimax.com pojawila sie wersja Ape and ProSystem v2.3.2 :) Lewis napisz do autora po update i zapytaj sie co za poprawki sa w porownaniu z wersja 2.1.1 z gory thx :)
dobra, niech lepiej ktos w koncu stworzy darmowa wersje APE
super, APE nie dzialalo u mnie ze Sparta a Atari810 dziala :)
hurraaa :D
super, APE nie dzialalo u mnie ze Sparta
poczekajmy na wersje 2.3.2 moze sie cosik zmienilo
8O
Jest juz dostepna wersja 2.3.2 - rozeslalem juz wiadome maile. Jak ktos nie dostal (bo np. zmienil maila) -> skontaktuj sie!
Najważniejszą zmianą dla osób ze Scenowa jest fakt, iż APE v2.3.2 (2k/XP) wraz z SIO2PC na układzie 14c89 pracuje teraz poprawnie w SIOx3, co oznacza, że mogę w końcu wywalić Win98SE z dysu !!! Także update z v2.1.1 do v2.3.2 panowie!!! Innych zmien niezaobserwowałem.
A ja trochę z innej beczki... Jak zmusić SpartaDOS X do transmisji w pełnej prędkości z APE? Sterownik jakiś?
SDX nie pyta o szybkość pracy stacji, tylko ustawia na sztywno 52000 bps. Jeśli skłonisz drugą stronę do pracy z tą szybkością, to powinno pójść.
Jacques: Uzyj sio2.sys lub sio2a.sys ze strony Truba.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Ape and ProSystem v2.2.0
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 64 zapytań