Jeśli ktoś uważa, że Atari nie miało dobrych clipów reklamujących swoje produkty to zapraszam do ściągnięcia mpeg'a promującego Jaguar'a:
http://andreww.atari-users.net/avp/index.htm
kliknijcie na "AvP ad 1" po lewej stronie ekranu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Konsole » filmik w MPEG promujący Atari Jaguar'a w USA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeśli ktoś uważa, że Atari nie miało dobrych clipów reklamujących swoje produkty to zapraszam do ściągnięcia mpeg'a promującego Jaguar'a:
http://andreww.atari-users.net/avp/index.htm
kliknijcie na "AvP ad 1" po lewej stronie ekranu.
Cholera... :) A jak to się mogło stać, hehe.. Chyba się nie zalogowałem, stąd ten "Gość" w d*pę jeża.. ;)
Fajny :) kiedys pozyczylem od kumpla Jaguara i wlasnie mial ta giere twardo wieczorkiem zasiadlem do grania sluchawki na uszy i przy pierwszym alienie co mi skoczyl na twarz doszedlem do wniosku ze mam za slabe nerwy do tej gry :D
na jaguara nie gralem co prawda w AVP, ale na PC w pierwszej czesci mialem podobne klimaty ... jednak nie poddalem sie i przeszedlem cala wersje beta :)
no wlasnie, wszyscy narzekaja na marketing ;)
ciekawe ktora konsolka w tamtych czasach miala taka "KAMPANIE" reklamowa - no ze akurat nie szlo to w TVP to inna bajca
odpowiedź prosta: wszelkiej maści konsole i automaty produkowane w Azji...na rynek japoński i kraje ościenne...
kraje oscienne?
na oceanie ;)
a to (pod)wodne jaguary też były? :lol:
btw. - ja właśnie swojego z poczty odebrałem i jestem po pierwszym testowanku! :)
Mi się ta strona nie chce otwierać, tylko pisze, że:
The website for Andrew Whittaker is being
reworked and will be back shortlyThank you for your patience.
I tak od wczoraj ...
kraje oscienne?
na oceanie ;)
pisząc ościenne miałem na myśli Kamczatke ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Konsole » filmik w MPEG promujący Atari Jaguar'a w USA
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 55 zapytań