no wlasnie gdzie - chcialem jednemu takiemu niedowaiarkowi pecetowcowi pokazac a sam niestety nie mam falcona.
jakis url ? google nie znalazl :-(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Scena - 16/32bit » gdzie sonolumineszenz w aviku or mpg
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no wlasnie gdzie - chcialem jednemu takiemu niedowaiarkowi pecetowcowi pokazac a sam niestety nie mam falcona.
jakis url ? google nie znalazl :-(
ftp://ftp.scene.org/pub/demos/compilati … _Avena.avi - 44.79mb, wymagany divx4
Dzieki.
ps. Moze ktos z duza rurka (Azbest ?, Mr Byte ?, Slaves ?) by to zmirrorowal gdzies w *.pl ?
Dzieki.
ps. Moze ktos z duza rurka (Azbest ?, Mr Byte ?, Slaves ?) by to zmirrorowal gdzies w *.pl ?
nie chce mi sie :)
Slaves ale Ty masz fajne zdjecie,ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeej......super.
Alez Mikey... chyba nie zagladasz czesto na mojego ftp. A moze w ogole? :)
Juz od dosc dawna lezy tam cos takiego jak to:
ftp://atari.art.pl/stuff/mirror/ftp.sce … pilations/
Przy okazji inforumuje, iz moj serwerek dziala tez na 'zwyklym' ftpowym porcie (tj 21) bo wiem, ze niektorzy mieli problemy z przesympatycznym ale jednak niewygodnym portem 6502. Osoby korzystajace z mojego ftpa proszone sa o uzywane standardowego portu, gdyz kariera portu 6502 jest ograniczona do miesiaca, dwoch, trzech... Jakos tak.
Poza tym, jesli sa jakies prosby o mirrora to prosze na mejla. Zmirroruje wszystko. No prawie.
A Ty, Gepard rzezniku jeden czego sie nie odzywasz? Moze bys tak chociaz grzecznie za plytke podziekowal, huh? :)
o widzisz nie wiedzialem ze mirrorujesz takie rzeczy
Wiedzialem tylko ze masz duze rurki do swiata dlatego zapytalem.
A sono... juz sobie sciagnalem z oryginalnego site'a - nawet niezle ssalo
ps. Obiecuje poprawe i bede zagladal ;-)
No ba... mirroruje wszystko co najlepsze... jakby poszukac dobrze to moze i www.plejboj.kom by sie znalazlo, hihi :^)
Babciu a czemu ty masz takie wielkie okularyyyyyyy?
ach te pekaes'ki :lol:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » gdzie sonolumineszenz w aviku or mpg
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 60 zapytań