1

ludziska wlasnie wpadl mi w rece nowy (11/02) numer magazynu konsolowego PSX Extreme.Buszuje sobie po tym periodyku i co widze?
Na stronie 68 pisemka wielki artykulik zatytuaowany "Gdzie sie podzialy tamte wyprawy czyli jak emeryci po gieldach buszowali".Tekst ogolnie traktuje o dawnych gieldowych czasach gdzie wszyscy zaopatrywali sie we wszelkie software'owe nowosci (eh...Grzybowska w Wawie i Zak w Gda) I w sumie wszystko byloby cool,gdyby nie jedno zdjecie ktore ma ilustrowac tamten tekst.Zdjecie panowie bacznosc! z Lasta.........a owi tytulowi emeryci to: McMaster,Qcyk i chlorek Macgyver.......:):):)
proponuje lekture tego nie powiem dobrego tekstu w kontekscie majacego zilustrowac i podsumowac fotosa.Milej lektury......:)

gep/lamers^dial

2

moze ktos by to puscil przez skana ?

[code]--------------- daVid -------------
---------- david@scene.pl ---------
-- GG: 470569 -+- ICQ: 152532728 --
--------- IRCnet: #atari8 ---------[/code]

3

moze ktos by to puscil przez skana ?

jasne ,spoko,niech tylko odwiedze pana DRC,on ma taki fajny dlugi,czarny.......skaner:)

gep/lamers^dial

4

ciekawe kiedy masz zamiar odwiedzić, bo nawet telefonu nie było ...  :lol:
poza tym to jak się tam mają Twoje zdjęciuchy z party VASCA ?  Nie warto ich przypadkiem opublikować ?? 
I bez aluzji proszę ...    ;)

5

Panie DRC,wszak nie miejsce tu na to ale odpowiem powiekszajac sobie statsy (moj temat moje smety).Odpowiedz w kontekscie State of the Darth'2002 held in Gdansk....
-- 12 nie moge bo jak kazdy PORZADNY polski kibic wybieram sie na Lazienkowska do Wawy na kopanie kawalka skory pod nazwa: Polska - Lotwa...:)
-- 19-tego na tomiast nie bede moglo bo wybieram sie z moja pania na domowa imprezke,so.....
wiec pozostaja terminy po 19-tym,przywioze zdjecia i ten artykul do zeskanowania...
tak na marginesie nie widuje pewnego zaGADkowicza na pewnym czaciku:)

do przodu Polskoooooooooo! Latvija sux. :):):):):)

gep/lamers^dial

A wrzuciles list do skrzynki jak prosilem?

7

tu radio gepard: melduje ze odebralem z serwisu LG nagryware i juz wypalam,wiec jak tylko skoncze dzis to posle nawet samolotem.
Teraz rada dla wszystkich ktorzy kupuja sprzet: OMIJAC SZEROKIM LUKIEM FIRME LG! a dokladniej serwisy tej firmy,ktore sa bardzo niesolidne i nie robia napraw w terminie,sux sux sux!!!!
a przez to Vasco mnie teraz bedzie wieszal!

gep/lamers^dial

8

LG hehe skąd ja to znam .... widać że nagrywarki wszędzie tak samo naprawiają ... mojemu kumplowi dopiero za 2 razem usuneli usterkę - ale muszę przyznać że jak już usuneli to chodzi jak brzytwa ... za to na sprzęt sieciowy rewelacyjne warunki gwarancyjne - (dożywotnia lub wieczysta w zależności od modelu ....)

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim