Dokument o historii pinballi;jaki znalazłem w sieci.Może kogoś to zainteresuje.
format: wmv
lang: angielski
waga: 118mb
h**p://w*w.files.spilledilla.com/Videoer/hands-on-history.wmv
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Historia Pinball-a
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dokument o historii pinballi;jaki znalazłem w sieci.Może kogoś to zainteresuje.
format: wmv
lang: angielski
waga: 118mb
h**p://w*w.files.spilledilla.com/Videoer/hands-on-history.wmv
a gdzie jest dubbing ? ;> lub napisy PL ?
jako ciekawy przewodnik po historii polecam gierke 'pinball arcade'.
7 stolow pokazujacych jak przez lata rozwijaly sie flippery.
btw. szukam jakiegos nowego realistycznego pinballa, bo pure pinball i slamtilt resurrection troche mi sie przejadly. mozecie cos polecic?
http://www.kalisz.mm.pl/~fLiPeR/pinballe.htm#willis polska stronka z recenzjami pinballi
ja osobiście ostatnio ciąłem w Addiction Pinball by Team17 i Dirt Track Racing Pinball by Atari:)
Przyjemna stronka, co prawda kiepskie skrinszoty, ale ogólnie miodek.
Poza tym, autor ma dobry gust :)
E tam. Zamiast czytac recenzje i grac w symulacje, mozna se sprawic takie cos i juz :) - polecam wszystkim.
I wcale siem nie lansuje :p
Tia tylko taki pinballink sporo kosztuje no i trzeba miec troche miejsca aby go ustawic, a przy metrazach mieszkan w polsce, to staje sie trudne.
I tam... dalem 300zl - w pelni sprawny i dostalem jeszcze instrukcje i serwisowke. A zeby bylo ciekawiej na 6502 chodzi :)
Pozazdrościć możliwości? I finansowych i lokalowych. Mam dwupokojowe mieszkanie, ale nie wcisnąłbym pinballa? ;)
[ Dodano: Sob Sty 29, 2005 22:01 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :mrgreen:
ja też mam 2 pokoje - może bym od biedy wcisnął, tylko pewnie z tydzień bym pograł a sprzęt by się później kurzył...
No a co z pinballem takim z prawdziwego zdarzenia na JIL - przypominam nieśmiało, że grafa już jest od dawna - tylko zakodować. Kto chętny? :)
jak wogole przedstawia sie mozliwosc zakodowania takiego pinballa na atari? bo marzy mi sie klon stolu beat box z pinball dreams :rolleyes:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Historia Pinball-a
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 57 zapytań