No właśnie jedziem samochodem na forevera ...tym ..azbestowym klekotem :D ;]
Skład:
- pr0be
- mac.
- azb.
- str.
- ???? (mial jechac gep. ale ...... ;D pojedzie pociagiem....)
No wlasnie sa jacys chetni w wolne miejsce ? ;>
pozdro.
Stryjek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » samochodem..z..połnocy...na Forevera...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie jedziem samochodem na forevera ...tym ..azbestowym klekotem :D ;]
Skład:
- pr0be
- mac.
- azb.
- str.
- ???? (mial jechac gep. ale ...... ;D pojedzie pociagiem....)
No wlasnie sa jacys chetni w wolne miejsce ? ;>
pozdro.
Stryjek
wow - to się szykuje Forever - raczej przy znacznym udziale bloku "północnego" - kraków się jak na razie reorganizuje, bo jeszcze nie wiadomo do końca - kto pojedzie, a kto nie. Ale skład nie powinien być mały.
Tez bede staral sie za wszelka cene dojechac ;) A wy stryker moze saturatorem (126p) smigajcie. Przynajmniej bedzie wesolo ;)
ktos z Katowic lub okolic , wybiera sie na zlot :?:
Jesli wszystko sie uda to jade (czas, srodki), adept pewnie tez sie zdecyduje na kolejne party.
pomysł dość "extremalny"... :twisted:
ale może by tak słotr sofci pojechali na forevera :P
jakby jechali, to się mogę dosiąść i dorzucić :)
Dely mowil mi o jakims vodka-Train mozna otrzymac jakies dokladne namiary ?
właśnie;jakby LT wyruszał;to zamieścić wszelakie info;co gdzie i kiedy.
A jak wyglada sprawa z oplatami za pociag?
Czy mi sie wydaje, czy za samo przekroczenie granicy pociagiem jest jakas doplata?
Co do LT to widze, ze jest taki:
Warszawa Wschodnia
Warszawa Centralna
Zawiercie
Sosnowiec Gł.
Katowice
Czechowice Dziedzice
Bielsko Biała Główna
Żywiec
Zwardoń
Skalite
Cadca
Zilina
Trencin
Ewentualna wycieczka z Krakowa i tak musi jechac przez katosy, nie ma bezposredniego
Calkiem przyjemny LT :) zwlaszcza jak sie wieksza ekipka zbierze
oj, sprawa jest taka: aby nie przeplacac spolce PKP przewozy MIEDZYNARODOWE, kupujemy bilet do Zwardonia, nie wysiadamy z pociagu, w Skalite wsiadaja slowaccy kanarzy, po krotkich (5 sek) negocjacjach - dostaja od kazdego 150-200 SK i jedziemy do Trencina. ;)
Wyprobowane, dziala.
pytanie do wteranow. a na podstawie jakie dokumentu wpuszczaja na slowacje? chodzi o to ze mein Pass juz nieaktualny a dowod ma stary (ksiazeczka)... ?
Czytaj komentarze dot. newsa o forewerze na glownej stronie
ja bym sie zabrała LT albo brum brumem. obojętne, paszport mi jeszcze działa.
mess.
Niom, paszportu to już nie potrzebujesz, a dowodzik zdążysz sobie wyrobić. :)
Panie i panowie! Czas zmienić spsób myślenia. Od ponad pół roku cały świat należy do nas, więc żadne paszporty nam potrzebne nie są. ;)
[ Dodano: 10.01.2005 21:51:19 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
Ja mam nadzieje, ze Vasco jedzie i zabiore sie z nim jak rok temu... bo jak nie to moze byc kiepsko. Ale na pewno pojade
Ja chyba będę musiał zrezygnować - nadarzyła się okazja zakupu CT60 i wszelkie wydatki muszę ograniczyć do minimum, a wyjazd na party, to jednak wydatek rzędu kilku setek. No chyba, że ktoś chce mi zasponsorować CT60 i wyjazd na party, to oczywiście będzie wilk syty i owca cała ;)
Ja chyba będę musiał zrezygnować
no to wszystko jasne temat mozna zamknac...bo z wyjazdu nici......
Jestem z Simianowic Śl co widać i słychać ... i czuć. Jechałbym na zlot mam transport 5 osób czyli 4 wolne. To astra combi więc można nawet coś z sobą zabrać zgłaszajcie się i już zrzuta na paliwko i będzie wyjazd praktycznie nieodczuwalny cenowo. Tutaj jednak chyba bardziej Polska południowa. Jak ktoś z pytaniem czy pomysłami to można też na emalię mvfmvf@poczta.onet.pl
mirusvf: jakby mi transport sie posypal to bym sie chetnie zabral z toba... jestem pewien, ze kilka osob sie jeszcze znajdzie (sqward, adept??? plus moze ktos z krk dojechac).
Wszystko rozjasni sie z czasem :)
Dracon nie ma sprawy ja jestem otwarty, jak nie po drodze se pogadamy to napewno na miejscu będzie czas i okazja.
Super :) sqward tez sie pisze na te forme dojazdu jakby co, wiec ponegocjujemy w odpowiednim czasie :>
A Bitman chciał wiedzieć czy ktoś jedzie z okolic Katowic, czy może też chce się dołączyć. Sprawdzimy o której przejeżdża pociąg z Paryża :P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » samochodem..z..połnocy...na Forevera...
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 65 zapytań