No właśnie jedziem samochodem na forevera ...tym ..azbestowym klekotem :D ;]
Skład:
- pr0be
- mac.
- azb.
- str.
- ???? (mial jechac gep. ale ...... ;D pojedzie pociagiem....)
No wlasnie sa jacys chetni w wolne miejsce ? ;>
pozdro.
Stryjek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
atari.area forum » Zloty » samochodem..z..połnocy...na Forevera...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie jedziem samochodem na forevera ...tym ..azbestowym klekotem :D ;]
Skład:
- pr0be
- mac.
- azb.
- str.
- ???? (mial jechac gep. ale ...... ;D pojedzie pociagiem....)
No wlasnie sa jacys chetni w wolne miejsce ? ;>
pozdro.
Stryjek
wow - to się szykuje Forever - raczej przy znacznym udziale bloku "północnego" - kraków się jak na razie reorganizuje, bo jeszcze nie wiadomo do końca - kto pojedzie, a kto nie. Ale skład nie powinien być mały.
Tez bede staral sie za wszelka cene dojechac ;) A wy stryker moze saturatorem (126p) smigajcie. Przynajmniej bedzie wesolo ;)
ktos z Katowic lub okolic , wybiera sie na zlot :?:
Jesli wszystko sie uda to jade (czas, srodki), adept pewnie tez sie zdecyduje na kolejne party.
pomysł dość "extremalny"... :twisted:
ale może by tak słotr sofci pojechali na forevera :P
jakby jechali, to się mogę dosiąść i dorzucić :)
Dely mowil mi o jakims vodka-Train mozna otrzymac jakies dokladne namiary ?
właśnie;jakby LT wyruszał;to zamieścić wszelakie info;co gdzie i kiedy.
A jak wyglada sprawa z oplatami za pociag?
Czy mi sie wydaje, czy za samo przekroczenie granicy pociagiem jest jakas doplata?
Co do LT to widze, ze jest taki:
Warszawa Wschodnia
Warszawa Centralna
Zawiercie
Sosnowiec Gł.
Katowice
Czechowice Dziedzice
Bielsko Biała Główna
Żywiec
Zwardoń
Skalite
Cadca
Zilina
Trencin
Ewentualna wycieczka z Krakowa i tak musi jechac przez katosy, nie ma bezposredniego
Calkiem przyjemny LT :) zwlaszcza jak sie wieksza ekipka zbierze
oj, sprawa jest taka: aby nie przeplacac spolce PKP przewozy MIEDZYNARODOWE, kupujemy bilet do Zwardonia, nie wysiadamy z pociagu, w Skalite wsiadaja slowaccy kanarzy, po krotkich (5 sek) negocjacjach - dostaja od kazdego 150-200 SK i jedziemy do Trencina. ;)
Wyprobowane, dziala.
pytanie do wteranow. a na podstawie jakie dokumentu wpuszczaja na slowacje? chodzi o to ze mein Pass juz nieaktualny a dowod ma stary (ksiazeczka)... ?
Czytaj komentarze dot. newsa o forewerze na glownej stronie
ja bym sie zabrała LT albo brum brumem. obojętne, paszport mi jeszcze działa.
mess.
Niom, paszportu to już nie potrzebujesz, a dowodzik zdążysz sobie wyrobić. :)
Panie i panowie! Czas zmienić spsób myślenia. Od ponad pół roku cały świat należy do nas, więc żadne paszporty nam potrzebne nie są. ;)
[ Dodano: 10.01.2005 21:51:19 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
Ja mam nadzieje, ze Vasco jedzie i zabiore sie z nim jak rok temu... bo jak nie to moze byc kiepsko. Ale na pewno pojade
Ja chyba będę musiał zrezygnować - nadarzyła się okazja zakupu CT60 i wszelkie wydatki muszę ograniczyć do minimum, a wyjazd na party, to jednak wydatek rzędu kilku setek. No chyba, że ktoś chce mi zasponsorować CT60 i wyjazd na party, to oczywiście będzie wilk syty i owca cała ;)
Ja chyba będę musiał zrezygnować
no to wszystko jasne temat mozna zamknac...bo z wyjazdu nici......
Jestem z Simianowic Śl co widać i słychać ... i czuć. Jechałbym na zlot mam transport 5 osób czyli 4 wolne. To astra combi więc można nawet coś z sobą zabrać zgłaszajcie się i już zrzuta na paliwko i będzie wyjazd praktycznie nieodczuwalny cenowo. Tutaj jednak chyba bardziej Polska południowa. Jak ktoś z pytaniem czy pomysłami to można też na emalię mvfmvf@poczta.onet.pl
mirusvf: jakby mi transport sie posypal to bym sie chetnie zabral z toba... jestem pewien, ze kilka osob sie jeszcze znajdzie (sqward, adept??? plus moze ktos z krk dojechac).
Wszystko rozjasni sie z czasem :)
Dracon nie ma sprawy ja jestem otwarty, jak nie po drodze se pogadamy to napewno na miejscu będzie czas i okazja.
Super :) sqward tez sie pisze na te forme dojazdu jakby co, wiec ponegocjujemy w odpowiednim czasie :>
A Bitman chciał wiedzieć czy ktoś jedzie z okolic Katowic, czy może też chce się dołączyć. Sprawdzimy o której przejeżdża pociąg z Paryża :P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » samochodem..z..połnocy...na Forevera...
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 61 zapytań