Mam pytanko - czy posiada ktoś z szacownego grona instrukcje do gier na PC; gier takich jak Elektro body, Robbo oraz Heartlight. Kiedyś posiadałem orginały (a jak byłem ambitny i miałem licencyjny soft) dziś pozostały mi tylko gry na dyskietkach ale o dokumentacji można zapomnieć. Problem polega na tym, że aby uruchomić dany program potrzeba otworzyć książeczkę na odpowiedniej stronie i wpisać odpowiedni wyraz. I tutaj moja prośba jeśli ktoś ma dokumentacje do tych gier lub posiada w formie elektronicznej to czy może podesłać; jeśli ma w postaci manualnej ( co za słownictwo ;) ) to niech da namiary wtedy umówilibyśmy się, że zostanie przesłana do mnie do zeskanowania i odesłana ( oczywiście w jedną i w drugą stronę na mój koszt). Ewentualnie może ktoś wie gdzie w sieci można coś takiego ściągnąć (czuję się moralnie upoważniony do jego ściągnięcia :)
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.