http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40431293
mniom
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » 600ka na Allegro
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40431293
mniom
bo to pierwszy raz. syzygy (jet) ostatnio sprzedał dwie sztuki BOX.
A ja i tak kiedys powiedzialem ze zmieszcze do takiej 600-tki twardziela :twisted:
BeWu, mam takiego twardziela 40 mega od XT.. zmiescisz mi go w 600XL? :)
Obawiam sie ze prosciej byloby odwrotnie :D A tak wogole to mowie calkiem powaznie - rozmawialismy sobie kiedys z XRayem o najlepszej atarce dla muzyka - wyszlo ze 600XL z Sio2Ide na kartach CF. Male, miesci sie do plecaka, no i mozna zabrac, cytuje: "do Grega na wspolne muzykowanie" :D
Tak mi się jakoś skojarzyło (ale off, przyznaję). Widziałem na forum C-64 zachwyty xraya nad SoftSynthem. Zdaje się, że SoftSynth normalnie nie chodzi pod SpartaDOS X. Otóż przeglądając ostatnio dyskietki zauważyłem wersję SoftSyntha chodzącą pod Spartą X. Gdyby komuś miało się to przydać, to mogę przesłać ... ;)
Co do 600XL z twardzielem, dysk 2,5 cala powinien się zmieścić pod maskę. Z pewnym trudem wprawdzie, bo nawet w 65XE jest na styk, ale pewnie da się wepchnąć. Karta CF pewnie tym bardziej. Tylko nie pojmuję, dlaczego SIO2IDE? Czy KMK/JZ jest do tego stopnia niekompatybilne z softem muzycznym?
Ty mi Bewuś złóż atarkę w końcu...
No dobra, w wolnej chwili :)
Wszelkie programy chodzace pod Sparta X zbieramy :)
Slij!!!
A jak nie chodza, to przerabiac sie staramy - bo Sparta X systemem najlepszym jezd i basta :) (obecnie oczywiscie)
I KMK/IDE tez!
Tia, tylko ona jest NTSC !!!
Jak by ktos pytal.
Moze nieco OT ale czy ktos ma jakies nowe kawalki z SoftSyntha przerobione na SAP-y? Bo niestety jestem jedynie w posiadaniu dziel Husaka i jakis z dem World of Wonders. Moze jakiegos linka bo uwielbiam brzmienie atarki z tego muzykadla;)
Wszelkie programy chodzace pod Sparta X zbieramy :)
Slij!!!
Proszę ... ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » 600ka na Allegro
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 65 zapytań