Krap, a dawno napisałeś? Bo ta firma się chyba składa tylko z dwóch osób, szefa i sekretarki imieniem Linda, która przychodzi raz na tydzień obrobić maile ...
? HEX$(6670358)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » 65c816 @ 14 MHz
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Krap, a dawno napisałeś? Bo ta firma się chyba składa tylko z dwóch osób, szefa i sekretarki imieniem Linda, która przychodzi raz na tydzień obrobić maile ...
ciekawe czy tylko obrabia :rolleyes: ... emaile :twisted: :twisted: :twisted:
Pewnie więcej ma zwierzątek - niż emaili 8)
Draco, czyżbyś coś wiedział na ten temat??? :rolleyes: :lol:
napisalem do nich nie wiem, ze dwa tygodnie temu? cos kolo tego, moze troche dawniej.
a co do wysylania probek, to oni traktuja to moje zamowienie raczej tak w kategorii probek. 20 elementow po 6 dolarow, nie wyglada to na bulk raczej. :)
i kupsko - ja tam zapytam thePinka - może jego źródło jest bardziej "dostępne" :D - ale za to droższe. eee - byle było.
bedzie trzeba wyslac delegacje, kto chce miec wakacje ? :)
napisalem do nich nie wiem, ze dwa tygodnie temu? cos kolo tego, moze troche dawniej.
A napisałeś mailem, czy wypełniłeś order form na ich stronie? Bo tam jest coś o płaceniu z góry w przypadku przesyłek międzynarodowych, może zlali twojego maila z tego paragrafu.
Poza tym może by uderzyć bliżej, np. to http://www.isystem.com/ mi wygląda na Niemcy.
czy taki dopal da sie zrobic w formie zewnetrznej, czy trzeba bedzie molestowac pasia na parties?
no, tak zupelnie bez ingerencji to sie nie da. pasiu pisal, ze bedzie zewnetrzne, jakkolwiek podlaczane przez jeszcze dodatkowe gniazdo, ktore trzeba bedzie sobie wyfasowac.
.. .a Cart + Expansion, czy PBI nie wystarczy ?? (+ drobne modyfikacje w środku ofkoz) - bo, wiadomo; 65 bez ECI, czy XEGS - sprawa oczywista.
Krap - wiem to już od miesiąca - popatrz na date posta :) (oraz stosowny post w innym topicu o dopałce) :twisted:
jestem zakrecony jak sloik z dzemem do konca kwietnia i nie trybie. :)
A poza tym trzeba tego... (bierzemy kamasza w rękę i walimy w mównicę) doścignąć i PRZEŚCIGNĄĆ ... emulatory.
A poza tym trzeba tego...(kałasz w rękę i REWOLUCJA) napisać emulatory nowych atarek dla nie-właścicieli nowych proców [:-) oczywiście na 65 XE standart]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » 65c816 @ 14 MHz
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 58 zapytań