Jak w temacie...
http://dee-jay.org/minuta_ciszy.jpg
JIL 4EVER!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Uczcijmy to minutą ciszy...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie...
http://dee-jay.org/minuta_ciszy.jpg
Ale pare zostalo!
Nie lubię w/w marki ;>>> więc dla mnie problemu nie ma =D
Otaku - nie pierpapier - bo darowanemu koniowi itd. :D:D:D - ja tam bym się zatrzymał - przynajmniej na kilka godzin ciszy - popatrzeć przynajmniej :D:D:D
Ja bym w ciszy skonsumował, to co jeszcze zostało. Czas nie grałby tu większej roli i uzależnionyu by był od ilości zachowanego transportu.
Co do darowanego konia, zębów i picia. Zeszłej nocy nie zaglądałem i obudziłem się z wielkim bólem głowy. Całe szczęście, że transport miałem, inaczej skończyłbym w jakimś żłobku. :twisted:
[ Dodano: 17.01.2005 01:03:09 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
Co do darowanego konia, zębów i picia. Zeszłej nocy nie zaglądałem i obudziłem się z wielkim bólem głowy.
Znaczy cię, co? Ów koń cię kopnął, jak rozumiem?
[ Dodano: Sty 16, 2005 11:39:00 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :mrgreen:
gleboko to przezylem...
sabotujace mlodziezowki LPR sa wszedzie!!
ale strata :evil:
Kurna- Casper - a co z HiDosem - zostaw internet - koduj !!!
:twisted: ......... 8)............. :?:...................... :!:..................... :arrow:
hehe. no właśnie HiDOS - od 9 stycznia czekam na odpowiedź w sprawie linków trawdych / symbolicznych. Na razie prawie 2 tygodnie, więc widać, że zainteresowanie tym spore. :rolleyes: :twisted:
PAJERO;- Jedno jest pewne - Sparte już mamy. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Uczcijmy to minutą ciszy...
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 61 zapytań