http://home.pacbell.net/michal_k/6502.html
i like the debugger etc... this is what i like to have for xasm or atari800win... like the nintendo emulators... (no$gb f.e.)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » anything like this available for XASM etc?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://home.pacbell.net/michal_k/6502.html
i like the debugger etc... this is what i like to have for xasm or atari800win... like the nintendo emulators... (no$gb f.e.)
wow
and... its from poland... ;) so maybe atari .xex or .atr support will be added or better xasm compatibility....
No, ja ostatnio pytalem tutaj o takie narzedzie (symulator, debuger) i w koncu tez znalazlem to narzedzie. O to wlasnie chodzi...
Jaskier pisze debugger dla emula atari800win, debugger bedzie korzystal z plikow LST generowanych przez Xasm
Jeeeezuuuuu! Kolejna praca... kiedy on z tym wyrobi, przecież jest zawalony robotą na małe JIL. I Jeszcze ten debugger... to już 3, 4 czy 5 projekt na tapecie???
Otaku
Nie jestem do końca pewien o czym rozmawiacie, ale disassembler korzystający z etykiet z pliku generowanego przez xasm jest już w CVS-ie Atari800Win.
no tak, chodzilo mi o disassembler Jaskiera
no tak, chodzilo mi o disassembler Jaskiera
fajnie by bylo gdyby tam byla opcja ustawienia plapki na jakiejs komorce pamieci tzn. jezeli bedzie proba zapisu do tej komorki to wlacza sie debuger...
szukam wlasnie bledu, ktory uszkadza mi kod w Yie-Ar Kung-fu i znalezc nie moge:(
To też już jest w CVS-ie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » anything like this available for XASM etc?
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 42 zapytań