26

powiem tak: fajowy ten kalendarzyk (właśnie go oglądam po raz setny) i myśle że spoko wart jest nawet i 4 dyszki...bede zamawiał chyba jedną jeszcze sztuke;tak w razie czego...

gep/lamers^dial

27

to jeśli mogę...
kalendarz jest prześliczny. czekam na informację na temat ceny, i jeśli będzie w zasięgu moich mozliwości (czyli najpewniej, gdy w końcu kochany dziekanat wypłąci mi socjalne za listopad...), to jeżeli można, też pisałbym się na jednego egzemplarza

28

mam jakis sensowny zarys kosztow tego kalendarza.
wyniesie to ok. 31zł (druk offsetowy + introligatorka razem ze spiralowaniem). Nie znam jeszcze kosztow przesylki. Pewnie jakies 5-7zl.
Ale warunek jest taki - 40 kalendarzy musi sie sprzedac. pare osob na pewno bedzie chetnych spoza "naszego srodowisk" :D
Mozna bylo by ustalic kilka punktow w polsce zeby hurtem wyslac w te miejsca a zainteresowane osoby w jakis sposob dotra do tych kalendarzy.
aha, jeden maly problem... nie mam aktywnego konta wiec chyba bede musial Sqwarda poprosic o mala przysluge. I chyba bardzo istotna uwaga: NIE CHCE ZAROBIC ANI ZLOTOWKI NA TYM KALENDARZU - ja nie z tych. Zreszta kto mnie zna osobiscie ten wie. Wszyscy zainteresowani niech pisza maile ale bardzo szybko i zdecydowanie -  calipso[małpa]poczta.fm - bo czas ucieka.

29

Moje konto stoi otworem ;)

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

30

Dla niecierpliwych - pozostaje druk cyfrowy :: lecz koszt - pojedynczego egz. = 80 zeta - (i tak jest to taniej - niż "normalnie")

Co do samego kalendarza - przynajmniej tego, którego dostałem na SV - niektóre screenschoty przydało by się wypoziomować kolorystycznie, + przekadrować kilka rzeczy - tak by screeny z gier nie kończyły się w połowie "ekranu" z powodu braku papieru  :twisted:

Uważajcie na kity wciskane przez drukarnie - czasem im się kolory "rozjadą", i póżniej zwalają na źle przygotowane pliki .. :D:D

Kontakt: pin@usdk.pl

31

heh cos nie widac tego kalendarza ;D
a tu juz niedlugo koniec roqu :)
na szczescie sobie juz dawno zalatwilem taki kalendarz u Żbika w formacie A4 drukniete na atramentowce i specjalnym papierze ;D wyglada zajebiscie sam Gep. tez se taki sprawil :)

"wszystko się kiedyś kończy......."