No właśnie jedziem samochodem na forevera ...tym ..azbestowym klekotem :D ;]
Skład:
- pr0be
- mac.
- azb.
- str.
- ???? (mial jechac gep. ale ...... ;D   pojedzie pociagiem....)

No wlasnie sa jacys chetni w wolne miejsce ? ;>

pozdro.
Stryjek

"wszystko się kiedyś kończy......."

2

wow - to się szykuje Forever - raczej przy znacznym udziale bloku "północnego" - kraków się jak na razie reorganizuje, bo jeszcze nie wiadomo do końca - kto pojedzie, a kto nie. Ale skład nie powinien być mały.

Kontakt: pin@usdk.pl

3

Tez bede staral sie za wszelka cene dojechac ;) A wy stryker moze saturatorem (126p)  smigajcie. Przynajmniej bedzie wesolo ;)

ślamk!

ktos z Katowic lub okolic , wybiera sie na zlot  :?:

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

5

Jesli wszystko sie uda to jade (czas, srodki), adept pewnie tez sie zdecyduje na kolejne party.

ślamk!

6

pomysł dość "extremalny"... :twisted:
ale może by tak słotr  sofci pojechali na forevera :P

7

jakby jechali, to się mogę dosiąść i dorzucić :)

I Ty zostaniesz big endianem...

Dely mowil mi o jakims vodka-Train mozna otrzymac jakies dokladne namiary ?

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

9

właśnie;jakby LT wyruszał;to zamieścić wszelakie info;co gdzie i kiedy.

gep/lamers^dial

10

A jak wyglada sprawa z oplatami za pociag?
Czy mi sie wydaje, czy za samo przekroczenie granicy pociagiem jest jakas doplata?
Co do LT to widze, ze jest taki:
     Warszawa Wschodnia
     Warszawa Centralna    
     Zawiercie        
     Sosnowiec Gł.        
     Katowice    
     Czechowice Dziedzice    
     Bielsko Biała Główna
     Żywiec
     Zwardoń    
     Skalite
     Cadca       
     Zilina
     Trencin

Ewentualna wycieczka z Krakowa i tak musi jechac przez katosy, nie ma bezposredniego

11

Calkiem przyjemny LT :) zwlaszcza jak sie wieksza ekipka zbierze

ślamk!

12

oj, sprawa jest taka: aby nie przeplacac spolce PKP przewozy MIEDZYNARODOWE, kupujemy bilet do Zwardonia, nie wysiadamy z pociagu, w Skalite wsiadaja slowaccy kanarzy, po krotkich (5 sek) negocjacjach - dostaja od kazdego 150-200 SK i jedziemy do Trencina. ;)

Wyprobowane, dziala.

13

Wyprobowane, dziala.

'Tieplo, tieplo....' :D

14

pytanie do wteranow. a na podstawie jakie dokumentu wpuszczaja na slowacje? chodzi o to ze mein Pass juz nieaktualny a dowod ma stary (ksiazeczka)... ?

15

Czytaj komentarze dot. newsa o forewerze na glownej stronie

16

ja bym sie zabrała LT albo brum brumem. obojętne, paszport mi jeszcze działa.

mess.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

17

Niom, paszportu to już nie potrzebujesz, a dowodzik zdążysz sobie wyrobić. :)

Panie i panowie! Czas zmienić spsób myślenia. Od ponad pół roku cały świat należy do nas, więc żadne paszporty nam potrzebne nie są. ;)

[ Dodano: 10.01.2005 21:51:19 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

18

Ja mam nadzieje, ze Vasco jedzie i zabiore sie z nim jak rok temu... bo jak nie to moze byc kiepsko. Ale na pewno pojade

19

Ja chyba będę musiał zrezygnować - nadarzyła się okazja zakupu CT60 i wszelkie wydatki muszę ograniczyć do minimum, a wyjazd na party, to jednak wydatek rzędu kilku setek. No chyba, że ktoś chce mi zasponsorować CT60 i wyjazd na party, to oczywiście będzie wilk syty i owca cała ;)

20

Ja chyba będę musiał zrezygnować

no to wszystko jasne temat mozna zamknac...bo z wyjazdu nici......

"wszystko się kiedyś kończy......."

21

Jestem z Simianowic Śl co widać i słychać ... i czuć. Jechałbym na zlot mam transport 5 osób czyli 4 wolne. To astra combi więc można nawet coś z sobą zabrać zgłaszajcie się i już zrzuta na paliwko i będzie wyjazd praktycznie nieodczuwalny cenowo. Tutaj jednak chyba bardziej Polska południowa. Jak ktoś z pytaniem czy pomysłami to można też na emalię mvfmvf@poczta.onet.pl

Żyję bo Bóg tak chciał.

22

mirusvf: jakby mi transport sie posypal to bym sie chetnie zabral z toba... jestem pewien, ze kilka osob sie jeszcze znajdzie (sqward, adept??? plus moze ktos z krk dojechac).
Wszystko rozjasni sie z czasem :)

ślamk!

23

Dracon nie ma sprawy ja jestem otwarty, jak nie po drodze se pogadamy to napewno na miejscu będzie czas i okazja.

Żyję bo Bóg tak chciał.

24

Super :) sqward tez sie pisze na te forme dojazdu jakby co, wiec  ponegocjujemy w odpowiednim czasie :>

ślamk!

25

A Bitman chciał wiedzieć czy ktoś jedzie z okolic Katowic, czy może też chce się dołączyć. Sprawdzimy o której przejeżdża pociąg z Paryża :P

Żyję bo Bóg tak chciał.