sprawne oczywiscie
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » ma ktos Atari7800 do sprzedania ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sprawne oczywiscie
Było w ubiegłym tygodniu na allegro, może nie znalazło nabywcy ?
RYSIEK_M :D
to w ubieglym znalazlo - ja nabylem :) warto bylo
czyli przyjdzie mi czekac niewiadomo jak dlugo
Szkoda ze w zestawie same gry (oprocz jednej) sa dla 2600.
ja chętnie sprzedam - sprawne z oryginalnym zasilaczem i 2 padami. Moje gg: 7618998
za ile je kupiles Nosty ?
[ Dodano: Pią Sty 07, 2005 7:58 pm ]
gry Double Dragon, Ikari Warriors itp to zawsze kosztuja tyle co na Ebay'u 140$ za sztuke ?
Bebe, Ty powiedz szczerze, czy rzeczywiscie chcesz wykupywac te 7800 czy tylko jedno chcesz miec do grania ;P bo zaczynam sie martwic
tia, zadnego juz nie zobaczysz
TeBe, a co sądzisz (oraz inni) o grafice z NES (bo Pegasus to chyba klon NESa, dobrze myślę?). Grafa była chyba niezła i nie powinna być za ciężka do obsłużenia przez malucha (bo Pegasus też był na 6502). Tego było mnóstwo i na pewno byłoby łatwiej zdobyć (zwłaszcza w Polszcze).
[ Dodano: Sty 07, 2005 21:37:00 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :mrgreen:
Pasiu kiedys interesowal sie a7800 i stwierdzil ze da sie podlaczyc MARIE do XE/XL
a czy interesowal sie Pegasus'em, NES'em, SNES'em i mozliwoscia podlaczenia jej ukladu do XE/XL to juz nie wiem
Heh.. nes a snes to kolosalna roznica imho.
A co do ukladu MARIA to proponuje zrezygnowac z jego podlaczania ze wzgledu na slaba dostepnosc.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » ma ktos Atari7800 do sprzedania ?
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 63 zapytań