Standardowo, w każdej normalnej przeglądarce
Zdefiniuj normalnej. Lynx i Links nie są normalne w takim razie, a używa ich miliony ludzi.
*.gif i *.jpg (standard HTML)
Skad masz takie informacje?
Pozostałe formaty graficzne są zależne od danej implementacji i nie należą do standardu.
Jak wyżej, skąd masz takie informacje?
No offence Sikor ale troszkę przegiąłeś pałke. Z jakiej przeglądarki w tej chwili korzystasz? Chciałem tylko przypomnieć, że robisz loga dla strony, przy wyświetlaniu której przeglądarki wymienione przez Ciebie zesrają się zaraz gdzieś po tagu <head>. Poza tym nie wyjeżdzaj mi tu o specyfikacjach i implementacjach, o których nie masz zielonego pojęcia. Możesz mi wyjaśnić gdzie w specyfikacji HTML (np. 4.01, która jest absolutnym minimum w obecnym roku, a jest rekomendowana od 1999) jest napisane, że można używać tylko JPEG i GIF? Pod tym linkiem znajdziesz tą specyfikacje, masz okazję, jak mniemam, po raz pierwszy ją ujrzeć na oczy.
Poza tym nie czepiam się Twoich prac mimo, że inne podobają mi się bardziej, ale najpierw jeśli będziesz miał zamiar pisać o wyższości JPG/GIF na innymi formatami, naucz się je obsługiwać i stosować skutecznie co do ich przeznaczeń. Hint: JPEG - zdjęcia, dużo kolorów, gradienty, mało jednokolorowych płaszczyzn. GIF - mało kolorow, brak płynnych przejść tonalnych, dużo jednokolorowych płaszczyzn. Jesteś z wykształcenia poligrafem więc powinieneś szybko załapać
Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.