'llo peeps. czy ktoś robi jeszcze jakiegokolwiek disk-mag'a na małą atarkę? kiedyś wpadło mi w ręce kilka numerów Syzygy oraz Serious'a... w razie czego oferuję swój support w postaci txt'ów  :)

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

2

napisz list (nie mail'a) do Zenona ;] ...ciekaw jestem kiedy ten kolejny Serous bedzie :( ... elkabato ty moze cos wiesz ? ;> łączniku :D

"wszystko się kiedyś kończy......."

3

zglos sie do Vasca...

4

stryker: dopóki Zenon nie zrobi normalnego shell'a do tego mag'a tak długo będzię miał deficyt potencjalnych writer'ów... z tego co pamiętam to było tam sporo stuff'u o elektronice, nie moja działka ;) może kolejny numer Syzygy?  :mrgreen:

5

Vasco caly czas czeka na artykuly do Syzygy, bo z tego co wiem ciagle brakuje ich w zadowalajacej ilosci

jesli bedzie wiecej artykulikow, bedzie nastepne Syzygy

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

6

ooo, no proszę :) okie, na pewno coś podeślę Vascowi niebawem! no i fajnie byłoby gdyby ktoś napisał relację z SV... bo mi raczej nie wypada  :mrgreen:

7

moze napisze ten co byl najdluzej ....mac...:) :D

8

Wlasnie - co sie dzieje z elkabatorem? Ostatnio jakby ucichl, na nekcie tez go nie widac... Czyzby kobieta? :)

9

chyba klopoty rodzinne  :(

10

Ano faktycznie czekamy na nowe/kolejne artykuly. Mile widziane takze relacje ze zlotow!

A organizatorowi przeciez tez wypada napisac swoje wrazenia, prawda?

11

vasco, ile znaków w linii etc? artki będę raczej pisał na flaszce, czasami grzybie... jakieś specjalne reqs?

12

Moj drogi, to jest wlewane do Ghost Editora, wiec nie ma stalej szerokosci. Tym sie nie przejmuj - poradzimy sobie :)

13

aj sii  :D

14

własnie ostatnio tak sobie myślałem co by napisac może jakieś nowe artki do Seriousa (jeśli oczywiście będzie kontynuacja);tylko że nie za bardzo chce pisać na szeroko pojęte tematy elektroniczne,więc...

gep/lamers^dial

15

k..na, ja tez sie biore za teksciory - trza lenia wygonic  :D ... Jakby co, slijcie do mnie teksty do Seriousa - a, kodera nam trza, bo Jager opylil Atarcie i siedzi na grzybie  :(

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

16

kodera nam trza,

toc prezca jest xasm ... i emulator :D w czym problem dla jagera ? chyba ma grzyba ? ;> czy tylko Amige ???

17

ami tez sprzedal :(... Jest ktos chetny do zakodzenia nr 15?  :D

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

18

moze zglos sie do Caspera  :?:  :idea:  :!:

[ Dodano: 03.01.2005 14:28:53 ]
Update:
..rozmawialem z nim i cosik moze z tego wyjdzie ...(ma duzo kodu ktory byl przeznaczony na PZ#5)...tu masz do niego nr. GyGy:4111472
pozdro.
Stryjek

19

Moj drogi, to jest wlewane do Ghost Editora, wiec nie ma stalej szerokosci. Tym sie nie przejmuj - poradzimy sobie

Jak miło...  :rolleyes:  że ktoś używa tego softu :D To się nazywa motywacja  :!:  Tak 3mać :!:

jesli bedzie wiecej artykulikow, bedzie nastepne Syzygy

Hmmm.... ciekawe, skąd znam ten problem....  :rolleyes:

Jest ktos chetny do zakodzenia nr 15?

moze zglos sie do Caspera

:rolleyes:

ma duzo kodu ktory byl przeznaczony na PZ#5

faktycznie. jest troszkę kodu. Może też potencjalny koder wykożystać fragmenty kodu PZ #4, którego kompletne źródła są u Strykera na jego stronce ze źródełkami :D

FAQ: Cegła waży kilogram i pół cegły. Ile ważą dwie cegły ? :D

JIL 4EVER!

20

Vasco> Moj drogi, to jest wlewane do Ghost Editora, wiec nie ma stalej szerokosci. Tym sie nie przejmuj - poradzimy sobie 

Casper>Jak miło...  że ktoś używa tego softu  To się nazywa motywacja  Tak 3mać 

Jak kurna milo, ze ktos czyta Syzygy, bo jakby czytal, to by widzial, ze jest GHE....

21

Z ostatnich postów wynika: nie ma tekstów, bo nie ma autorów, bo nie ma czytelników, bo nie ma maga, bo nie ma tekstów...

* Lizard przewraca oczami :rolleyes:

[ Dodano: 04.01.2005 00:27:49 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

22

autorzy i czytelnicy są na 100% - gdyby interface do Serious'a był porządnie zrobiony to moze i ja skrobnąłbym ze 2-3 artki....

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

23

hm, a co ma interfejs dla czytelnika wspolnego z autorstwem artykulu? nie rozumiem takiej argumentacji, pisz i nie marudz :)

24

interfejs - ma; bo czytanie artów pod DOCVIEW jest "nieco" mniej przyjemne, niż we wcześniejszych wersjach np. Serious. A tak ogólnie - to nie moge wspierać konkurencji - więc ludziska - CZYTAJCIE SYZYGY !!!! Poza tym - jeśli najbardziej prawdopodobna jest alternatywa wydania Syzygy - to dlaczego piszecie o Serious ?? :D:D - Dziadzia część artów ma - a tu może jeszcze jakaś wieloczęściowa relacyja z SV.. ?? - ok - Dracon__ - piszemy ?? - dobrze nie będzie - ale przynajmniej śmiesznie.  :P  :twisted:

Kontakt: pin@usdk.pl

25

interfejs - ma; bo czytanie artów pod DOCVIEW jest "nieco" mniej przyjemne

Ze sie c*** czyta pod docview to nie musisz mowic, powiedz mi natomiast cóż ów fakt przeszkadza w napisaniu artykułu do wyżej wspomnianego Seriousa?

ps. i oczywiscie piszczie do SYZYGY  :)