odpier....cie sie od mastera offtopicu bo wylądujecie w nowym vhs-ie Lamersów...
ty jestes krol teraz, to nie powinienes brac do siebie. ;)
= krap.pl =
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprawy atari.area » irc na AA
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
odpier....cie sie od mastera offtopicu bo wylądujecie w nowym vhs-ie Lamersów...
ty jestes krol teraz, to nie powinienes brac do siebie. ;)
odpier....cie sie od mastera offtopicu bo wylądujecie w nowym vhs-ie Lamersów
Nie bac sie, bo to puste slowa. Juz commodorowcom obiecywal i nic :lol:
Mimo wszystko to dely jest tutaj szefem, więc on ustala zasady - myślę, że kompromisem może być link do bramki ircowej via www u Stryjka.
Warto jednak aby Stryjek postarał się o to, żeby bramka generowała polskie czcionki w standardzie ISO 8859-2, a nie w CP-1250 ;)
Z doświadczenia ircowego wiem, że jak są statystyki itp obfituje to w floodowanie i nabijanie statsów, zamiast rzeczywistych rozmów, więc temu rozwiązaniu mówię NIE !
A po co okienko z logami z kanału ? Przecież można wejść i zobaczyć co się dzieje :-P
Co do bramki server-side - zgadzam się z krap-em - też jestem przeciw, taka bramka ogólnodostępna to przyczułek do abuserii i w efekcie końcowym do K:line-a.
Amen.
commodorowcom obiecywał i video jest w 60 procentach ukończone;podobnie zresztą jak BJB Meets OS:) więc niedługo itp...zresztą na Forevera coś szykuje...
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » irc na AA
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 49 zapytań