Elosklep polecam :D
Swoja droga ciekaw jestem, jak wielu "ludzi" w Polsce posluguje sie takimi gadkami :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Sklepik dla zi0moof :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Elosklep polecam :D
Swoja droga ciekaw jestem, jak wielu "ludzi" w Polsce posluguje sie takimi gadkami :)
Dzial "dziwki" rozwala, szczegolnie w opisach 'towarow'...
hehe, strona wyczesana wpyte
dzial ubrania/alby też jest niczego sobie
ale naprawdę straszne jest, ze są ludzie którzy tylko takim językiem się posługują
pozdroszejset
kloaczna ta stronka :)
Ponizej wszelkiej krytyki.... Po prostu nie mam slow...
buhahhahaha
8O
debile
8O
zajebiste ... nie znacie sie ... troche polem zalatuje, ale nadal zajebiste ... buhahhahahhahahhaha mega LOL
totalne dno :lol:
ERROR k****
Niestety ziomus tego towara jeszcze nie mamy ale w **j niedugo wpadaj i bedzie elo rozkmina.
widze że Debilizm jest teraz na topie :(
Zawsze był. To najłatwiejsza forma zwrócenia na siebie uwagi. Jak widać prosta i skuteczna.
Nawrt ja, taki inteligentny :D, poważny :D i obracający się w kulturalnym towarzystwie :D dałem się wciągnąć tutaj w dyskusję, zamiast zignorować temat. ;)
Ot, takie nabijanie statsów.
Do MM: jak mi jeszcze raz nie zrozumiesz intencji ostatniego zdania, to wystawię Cię na Allegro, przerobię na muszlę klozetową i wystawię gołego na balkon (przypominam, że mamy zimę, ciepłą, bo ciepłą, ale zimę). :twisted:
[ Dodano: 29.12.2004 17:57:51 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
fonty takie troche 8-bitowe ;)
czyzby to nasi?
Do MM: jak mi jeszcze raz nie zrozumiesz intencji ostatniego zdania, to wystawię Cię na Allegro,
BCM!
ziomy... to po prostu jest teraz Trendy ...
"Nazwa towara: Słoń Mass DNM
Opis: Elegancki elefant w **j k**** ziomuś rozkminiaj bierzesz sk**** na smycz i wozisz sie po mieście a ci z pitbulami hooligani jego mać mogą ci naskoczyć i pomasować prącie aż do stanu erekcji. Elo słoń wymiata!"
<<<opis rozpier***la>>>
ej no. nie zgodzę się, ze to jest debilizm, choć moze tak wygląda. goście sobie robią jaja z "eloziomalstwa", tak mi się wydaje. rzuciłem okiem na stronę kolesia, który robi ten sklep. strona jest już normalna, gość jeździ na desce i inne takie. czyli mozna by go okreslić częścią tej "kultury" (sory, jesli dla kogoś za duże słowo). moim zdaniem dostrzega głupotę "ziomalstwa". i kpi sobie z tego.
tak mi się wydaje, ale pewnie jestem młody, głupi i nieokrzesany..
ziomy... to po prostu jest teraz Trendy ...
Trendy jest passé. dwa dni temu znajomy mi mówił, ze teraz się mówi edgy tudzież en mode.
Lizard: tekst o MM rotfl!
Stronka poniżej krytyki (chociaż sam sklepik fajny) - ale ten text mnie rozwalił:
ELO ELOKUTASIE TY KÓÓÓRFA WEŚ SIE JEPPP IDŹ KÓRFA POPYKAJ Z ELOSTARYM W ELOKRĘGLE
edgy ? en mode ? wow
miker ... ziomus ... nie kminiisz zajawki ?!??!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Sklepik dla zi0moof :)
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 64 zapytań