51

Jak by ktoś robił 2gą akcję na Sub carta to chętnie się dołączę, przelew zrobię w Euro.

52

Podeślij dane.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

53

Nie mam subcarta - wiec z kompletem kabli też bym się pisał

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

54

Mam konto w Euro.

55

Piguła/Shpoon napisał/a:

Nie mam subcarta - wiec z kompletem kabli też bym się pisał

To już jest nas 3trzech (bo Lopez jeszcze),
-dajmy chwilę Chłopakom i trzeba będzie zorganizować taką akcję #2 .. ;)

56

Tak, ja też nadal chętny :-)

57

Jakby co to też się piszę na 1 szt. z kompletem kabli.

58

Chętnie kupiłbym razem z kompletem kabli

59

To jest kolejny komplet (5osób) tylko kto się podejmie organizacji....?

60

Ja po świętach (22) otwieram zbiórkę dla pierwszej listy, wyślę PM z danymi do wpłaty.

61

Super!
p.s.
szukamy skarbnika do zbiórki #2 :)

62

Na razie jest zwałka, miscretro ma tylko 3 subcarty w tej chwili - musimy poczekać na dostawę.
Dam znać gdy znów będą dostępne.

63 Ostatnio edytowany przez Jacques (2025-04-22 09:26:29)

Dzięki za status, to najlepiej jak dasz znać TEŻ na priv, żeby wyskoczyło jakieś powiadomienie ;-)

64

Na priv pójdą już zachęty do wpłaty - mam nadzieję wkrótce :)

65

A raz się żyje - również poproszę o cart ze wszystkimi kablami. Mam Revolut, więc mogę zapłacić jak trzeba.

Atari 65XE, Atari 800XL, FujiNet, SDrive MAX, 512kb, Atari 1040STF, Atari 2600, Amiga 500+Gotek, Amiga 1200+CF4GB, ZX Spectrum 48+, Commodore 64+pi1541, NES, SNES, Sega MD, GB, NDS, PSP i wiele więcej.

66 Ostatnio edytowany przez Drakon (Wczoraj 11:45:24)

Niedawno widziałem na stronie MiscRetro, że SUBów jest "3 in stock" (zgodnie z tym, co pisał @laborant), a teraz tylko, że "in stock", ale może to kwestia przeglądarki.

fb.com/MagiaOsmiuBitow | fb.com/RetroKlinikaSerwis | fb.com/RetroKlinika | soundkiller.bandcamp.com

67 Ostatnio edytowany przez Jacques (Wczoraj 12:02:54)

Może się już zatowarowali, można wyklikać maks. 20 z tego co widzę :-)

68 Ostatnio edytowany przez Drakon (Wczoraj 12:14:21)

Jak coś, to ja jednak bez kabla PBI. Nie mam 800XL i nie planuję, jakoś z rozpędu wpisałem. Przelew mogę zrobić w euro.

fb.com/MagiaOsmiuBitow | fb.com/RetroKlinikaSerwis | fb.com/RetroKlinika | soundkiller.bandcamp.com

69

Ok, rozsyłam zaproszenia do wpłaty, proszę w miarę pilnie aby nie zeszły w międzyczasie.

70

Poszło.

71

Poszło.