1

Sprzedam wyszczególnione na poniższym zdjęciu kasetki audio.

Cena za wszystkie: 50 PLN + koszty paczkomatu.

https://www.atari.org.pl/forum/misc.php?action=pun_attachment&item=12762

Post's attachments

480842396_1413257922978808_2988496224090104281_n.jpg 78.15 kb, liczba pobrań: 2 (od 2025-03-02) 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

2

Czy ten "Z tyłu sklepu" to kabaret Tey z Laskowikiem i Smoleniem? Jeśli tak, to chętnie przytulę te kasety.

3

A jakbyś nie potrzebował wszystkich, to za połowę chętnie wezmę Wehrmacht, Skid Row, Scorpions i T Love :)

4

VLX napisał/a:

Czy ten "Z tyłu sklepu" to kabaret Tey z Laskowikiem i Smoleniem? Jeśli tak, to chętnie przytulę te kasety.

Tak, to Tey.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

5

x_angel napisał/a:

A jakbyś nie potrzebował wszystkich, to za połowę chętnie wezmę Wehrmacht, Skid Row, Scorpions i T Love :)

Jak dla mnie, spoko. Mi głównie chodzi o "Z tyłu sklepu", The Beloved i może to "w sądzie", bo widzę Smolenia na okładce.

Dely, czy zgodzisz się wysłać dwie paczki: te cztery kasety do x_angel i resztę do mnie?

Jeśli tak, to daj znać, ile każdy ma wpłacić. Mogę Ci dodać 20 zł do paczkomatu albo wysłać Ci już opłaconą etykietę do wydrukowania.

6

Oczywiście, jak sobie chłopcy życzycie. Uzgodnijcie tylko kto ma dostać które. Ponieważ chcę się pozbyć wszystkich.

7

Ja też bym poprosił o namiar, gdzie wysłać kasę za kasety i przesyłkę.
A jeśli dużo zamieszania, to jakbyś VLX wziął to do siebie i jakoś mi podesłał, tez będzie ok.

8

Oki, wysłałem Delemu info na PW. Wezmę całość i potem już się sami dogadamy też na PW, żeby mu nie zawracać 4 liter.

9

Panowie, gdyby żaden z Was nie chciał jednej z kaset na obrazku, to zmieścilibyśmy się w gabaryt A. W przeciwnym wypadku będzie to gabaryt B. Poproszę o decyzję.

10

Daj wszystkie w gabarycie B. Wysłałem Ci na PW wiadomość. Wezmę całość i wyślę potem x_angel co będzie chciał. Nie ma sensu komplikować Ci życia.

11

OK.

12

VLX, czy byłbyś uprzejmy w ramach dozwolonego użytku i ocalenia od zapomnienia zgrać "Z tyły sklepu" i "W sądzie" do jakiegoś cyfrowego formatu?

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

13

Właśnie po to to chcę. :D

14

Niestety są to "PRL" wydania i są ocenzurowane. Pełne wersje są na YT.

15

Tym lepiej, dowiem się, co zostało wycięte. :)
Nie wiem, czy PW do Ciebie dotarło, bo nie mam odpowiedzi.

16

Odpowiedziałem na maila @atari8.info, bo z tego ostatnio pisałeś do mnie.

17

Wysłałem PW do VLX jakby co.

18

Nic nie przyszło. :( Może napisz mail "z forum", albo dodaj "vlx" przed tym adresem podanym wyżej przez Delego.

Panie Kierowniku, PW od x_angela nie dotarło.

19

Przecież odpisałeś mi na maila :) To jakiś inny VLX odpisał???

20

Ech, panie Kierowniku. x_angel wysłał do mnie PW i nie dotarło.

21

Tak to jest, kiedy się odpisuje jeszcze z zamkniętymi oczami :) Do mnie doszły PW.