Sprzedam wyszczególnione na poniższym zdjęciu kasetki audio.
Cena za wszystkie: 50 PLN + koszty paczkomatu.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł mOdmate Zmarł mOdmate
Grawitacja 2025 Wyjątkowy hackathon, gdzie zespoły mają 36 godzin na stworzenie gry na dowolną platformę ośmiobitową.
Forever 2025 - już wkrótce! Coroczne spotkanie entuzjastów platform takich jak Atari, Commodore, ZX Spectrum oraz innych komputerów 8-bitowych.
7th Annual Atari Homebrew Awards Oczywiście nie zabrakło polskich akcentów.
Wyniki FujiCup 2024 Sprawdź, czy były niespodzianki!
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Kasety Audio
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam wyszczególnione na poniższym zdjęciu kasetki audio.
Cena za wszystkie: 50 PLN + koszty paczkomatu.
Czy ten "Z tyłu sklepu" to kabaret Tey z Laskowikiem i Smoleniem? Jeśli tak, to chętnie przytulę te kasety.
A jakbyś nie potrzebował wszystkich, to za połowę chętnie wezmę Wehrmacht, Skid Row, Scorpions i T Love :)
Czy ten "Z tyłu sklepu" to kabaret Tey z Laskowikiem i Smoleniem? Jeśli tak, to chętnie przytulę te kasety.
Tak, to Tey.
A jakbyś nie potrzebował wszystkich, to za połowę chętnie wezmę Wehrmacht, Skid Row, Scorpions i T Love :)
Jak dla mnie, spoko. Mi głównie chodzi o "Z tyłu sklepu", The Beloved i może to "w sądzie", bo widzę Smolenia na okładce.
Dely, czy zgodzisz się wysłać dwie paczki: te cztery kasety do x_angel i resztę do mnie?
Jeśli tak, to daj znać, ile każdy ma wpłacić. Mogę Ci dodać 20 zł do paczkomatu albo wysłać Ci już opłaconą etykietę do wydrukowania.
Oczywiście, jak sobie chłopcy życzycie. Uzgodnijcie tylko kto ma dostać które. Ponieważ chcę się pozbyć wszystkich.
Ja też bym poprosił o namiar, gdzie wysłać kasę za kasety i przesyłkę.
A jeśli dużo zamieszania, to jakbyś VLX wziął to do siebie i jakoś mi podesłał, tez będzie ok.
Oki, wysłałem Delemu info na PW. Wezmę całość i potem już się sami dogadamy też na PW, żeby mu nie zawracać 4 liter.
Panowie, gdyby żaden z Was nie chciał jednej z kaset na obrazku, to zmieścilibyśmy się w gabaryt A. W przeciwnym wypadku będzie to gabaryt B. Poproszę o decyzję.
Daj wszystkie w gabarycie B. Wysłałem Ci na PW wiadomość. Wezmę całość i wyślę potem x_angel co będzie chciał. Nie ma sensu komplikować Ci życia.
OK.
VLX, czy byłbyś uprzejmy w ramach dozwolonego użytku i ocalenia od zapomnienia zgrać "Z tyły sklepu" i "W sądzie" do jakiegoś cyfrowego formatu?
Właśnie po to to chcę. :D
Niestety są to "PRL" wydania i są ocenzurowane. Pełne wersje są na YT.
Tym lepiej, dowiem się, co zostało wycięte. :)
Nie wiem, czy PW do Ciebie dotarło, bo nie mam odpowiedzi.
Odpowiedziałem na maila @atari8.info, bo z tego ostatnio pisałeś do mnie.
Nic nie przyszło. :( Może napisz mail "z forum", albo dodaj "vlx" przed tym adresem podanym wyżej przez Delego.
Panie Kierowniku, PW od x_angela nie dotarło.
Przecież odpisałeś mi na maila :) To jakiś inny VLX odpisał???
Ech, panie Kierowniku. x_angel wysłał do mnie PW i nie dotarło.
Tak to jest, kiedy się odpisuje jeszcze z zamkniętymi oczami :) Do mnie doszły PW.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Kasety Audio
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 57 zapytań