1 Ostatnio edytowany przez artik-wroc (2025-02-01 16:58:13)

Robię porządki i szkoda mi wyrzucić.
Na początek myjka ultradźwiękowa, używana, sprawna.
koszt = etykieta do paczkomatu.

Post's attachments

myjka.jpg 56.27 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
Było miło :) Do widzenia.

2

Biorę :)

3

Mejl poszedł.

Teraz dwie obudowy do Mega 1 sprzedam.
Ładniejsza - 100zł
Bardziej żółta - 50zł

blachy są, brakująca zaślepka z tyłu będzie (mam ich gdzieś kilka). Przy żółtej nie ma zamknięcia koszyka baterii, chyba, że coś znajdę. Rozbrojona płyta i zasilacz gratis, dla pierwszej osoby, która zgłosi chęć nabycia którejś obudowy (o ile będzie chciała).

Post's attachments

budy1.jpg 53.57 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

budy2.jpg 53.76 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

budy3.jpg 109.05 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

4

Jestem chętny na tę obudowę za 100 zł plus płyta i zasilacz.

5

Wezmę tą brzydszą.

6

artik-wroc napisał/a:

Teraz dwie obudowy do Mega 1 sprzedam.

no spóźniłem się

Yezy napisał/a:

Wezmę tą brzydszą.

koneser ;)

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

7 Ostatnio edytowany przez artik-wroc (2025-02-02 10:55:44)

Cyprian spokojnie, pewnie będzie jeszcze coś ciekawego :)

Kasety 10zł + etykieta. Nie wiem czy mogą się one przydać do małego Atari.
Okładkami nie ma co się sugerować, jeżeli chodzi o zawartość, gdyż część poszła w świat i przyszło coś innego (takie to były czasy) :)

Post's attachments

kasety.jpg 121.44 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

8

Kazik Spalam się i Spalaj się (wydanie dwukasetowe).
W sumie 3 kasety poproszę :)

9

Kasety punkowe dostępne??? Biorę wszystko !!!

Atari & Amiga User!

10

Tak jak napisałem:

artik-wroc napisał/a:

Okładkami nie ma co się sugerować, jeżeli chodzi o zawartość...

równie dobrze tam mogą być piosenki z plecaka od pana Tik-Taka :)
Szczerze w to wątpię, ale ponieważ w mojej wieży nie działa nawet przewijanie kasety, więc nie mam jak tego sprawdzić.

11

Ogólnie po repertuarze, można stwierdzić, że byłeś buntownikiem :)

12

I nadal jest!

Atari 65XE + Ultimate 1MB + VBXE + Rapidus + Stereo + AVG Cart w/ SIO + FujiNet /// Atari 2600 jr. + Video Game Brain + Harmony + Moviecart + Pluscart(+) /// Atari Lynx II + HDMI mod + RetroHQ GameDrive

13 Ostatnio edytowany przez artik-wroc (2025-02-03 23:05:36)

Atari = bunt :)

Teraz ciekawostka. Może znajdzie się ktoś, kto da radę przywrócić te interfejsy do życia (powinienem mieć płytę z zawartością JED brakującego GAL-a). Nigdy nie podszedłem do tematu i przeleżało to kilka(-naście) lat.

https://artik78.vot.pl/pliki/midi.jpg

EDIT: klawiatura bezprzewodowa na PS/2-USB, z Eifflem nie działała prawidłowo, myszka przeskakiwała z miejsca na miejsce.

Post's attachments

klawa.jpg 194.55 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

midi.jpg 364.88 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

14 Ostatnio edytowany przez artik-wroc (2025-02-03 23:05:55)

[O] Płyta główna Stacy, ogołocona. Tą mniejszą z TOS-em pożyczyłem od kogoś z forum, więc zwrócę właścicielowi jak tylko namierzę kto to był :) Wątek o naprawie płyty jest z 2014 roku, trochę zatem wody upłynęło w Odrze.

https://artik78.vot.pl/pliki/stacy.jpg

Post's attachments

stacy.jpg 284.22 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

15 Ostatnio edytowany przez Cyprian (2025-02-03 11:20:37)

wezmnę Stacy

Co do tych kartów, to co to jest?

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net

16

Steinberg Midex

17

artik-wroc napisał/a:

Steinberg Midex

Rezerwacja wstępnie. Ile za to?

Kontakt: pin@usdk.pl

18

Jak sie Pinek nie zdecyduje to ja wezmę

Falcon CT63, CTPCI + Radeon 9250, napęd MO Fujitsu 230 MB oraz naped Syquest 230 MB, Nagrywarka Yamaha CDRW 2100, Napęd DVD-ROM, Netusbee, Skaner EPSON GT8000/Falcon 030, Ram 14 MB, karta CF 16 GB/Hades 060, CD-ROM, Nagrywarka Yamaha CDR, karta sieciowa, napęd Syquest 44 MB/Atari TT 030; 10 MB ST-Ramu, 64 MB TT-Ramu, Zewnętrzny naped CD-ROM, napęd MO Fujitsu 230 MB, karta graficzna MEGA Vision 300 Netusbee/Atari Jaguar + Skunkboard, Atari 65 XE + SIDE

19

dobra. Dogadali, bierzemy to wspólnie z Krollem.

Kontakt: pin@usdk.pl

20 Ostatnio edytowany przez artik-wroc (2025-02-03 23:07:48)

Muszę ogarnąć wysyłki i zobaczę co tam jeszcze mam.

21 Ostatnio edytowany przez artik-wroc (2025-02-06 08:01:01)

_kriss_ napisał/a:

Jestem chętny na tę obudowę za 100 zł plus płyta i zasilacz.

Wysłałem mejla, etykieta nie wchodzi, wywala błąd.

22

Nie wiem jak tam z etykietą mieliście, czy to normalna drukowana czy tylko numerek. Ale jeśli to paczkomat, to jako że wysyłam bardzo dużo paczek paczkomatami, to się wypowiem. Od czasu do czasu zdarza mi się (wiele razy w różnych paczkomatach), że jak piknę czytnikiem etykietę, to wywala błąd i pisze, że ten numer jest niewłaściwy, czy tam nieprawidłowy. A etykieta jest poprawna. Czasem jak się piknie drugi raz, to wejdzie, czasem trzeci raz. Czasami za np. kilkadziesiąt sekund nagle działa. A czasami jak mam więcej paczek do wysłania, to jak jedna nie wejdzie, to pikam inną, i potem jako następną znowu tą co nie weszła i nagle wchodzi. Piszę o tym, bo najprawdopodobniej etykieta jest ok, tylko trzeba jeszcze raz spróbować wysłać.

23

Yezy napisał/a:

Wezmę tą brzydszą.

Nie mam żadnej informacji odnośnie etykiety/paczkomatu więc nie wiem gdzie mam wysłać.

24

artik-wroc napisał/a:
Yezy napisał/a:

Wezmę tą brzydszą.

Nie mam żadnej informacji odnośnie etykiety/paczkomatu więc nie wiem gdzie mam wysłać.

Zwróciłem pieniądze ponieważ nie doczekałem się informacji gdzie wysłać obudowę.

Gdyby ktoś zatem reflektował, zapraszam do kontaktu.

25

Chętnie ją przygarnę.