1

Tradycyjnie jak co miesiąc zapraszam na sztab, tym razem w sobotę 1.02.2025r. od godziny 16:00 w lokalu Pixels & Pints, tuż obok Warszawskie Muzeum Komputerów i Gier Al. Niepodległości 208B pawilon 40.
Sztab na prośbę kilku spragnionych osób(były naciski) wybrałem w najbliższym lutowym terminie :)

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

2

Trochę słabe miejsce, ale może zajrzę, jak znajdę czas...

3

Też przybędę, Alex masz lepsze miejsce?

4

Sobota to beznadzieny dzień, bo prawie nigdzie nie ma promocji, ale jeśli już to Benvenuti Amici albo Street. Tylko tę pierwszą trzeba sprawdzić czy nadal jest HH.

5 Ostatnio edytowany przez Mateoos (2025-01-27 18:24:08)

Ja Wam zrobię taką promocję, że z kranu będzie lał się Dżony Welker :) Jak będzie trzeba, to wysmarujemy Asa na czarno!

Tylko Muzeum Lotnictwa u mnie nie ma, może być Muzeum Techniki?

Atari 130XE Disco Edition/576kB RAM/Stereo/Covox/Q-Meg OS/Cobra Freezer + Atari 1050 Toms Multi
Atari 800XE/U1MB/Sophia2/PokeyMax + CA2001

6

Mateos a "Tobie to czasem sufit na łeb się nie spadł" jak to mawiał Siara ;)

7

Nie wydaje mnie się!

Atari 130XE Disco Edition/576kB RAM/Stereo/Covox/Q-Meg OS/Cobra Freezer + Atari 1050 Toms Multi

8

Tak przekonuje, przekonuje... Że kiedyś pojedziemy i będziemy wymagać Jacka w kranach :)

Bla bla bla bla, bla bla bla. Bla bla bla - bla - bla. Blabla bleee.

9

Jeden Jack już jest, w kalibrze 5.56x45. Ha! Szach i mat. Drugi Jack, ten od Danielsów, też będzie, razem z braćmi.

10

Zamawiam Asa wysmarowanego na czarno!

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

11

Zapowiada się ciekawie...