1 Ostatnio edytowany przez przem0c (Dzisiaj 15:24:45)

Cześć jak w tytule. sprzedam XC 12 w bardzo dobrym stanie z folią na etykiecie przedniej.
Sprawdzany wczytał kilka losowych kaset bez problemu.

Cena 200 zł plus etykieta paczkomat lub + 15 zł kurier dpd

Post's attachments

IMG_3173.jpg 1.26 mb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

IMG_3177.jpg 916 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
"Ja chodzę, Ty strzelasz"

2

... miałem nic nie pisać ale zmieniłem zdanie. Wiem, że rynek reguluje ceny sprzętu itd., ale nie sądzisz że delikatnie rzecz ujmując trochę Cię poniosło? ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

3

Miałem nie reagować, ale co tam …
Magnetofon w super stanie, sprawny jeszcze z folią ;) za 200 zł to dużo dla Ciebie…. No cóż, może przespałeś kilka lat, ale za 200 zł raczej już nie poszalejesz.
Oczywiście możesz kupić żółty, nie sprawdzony i piwnicy za 100 zł, ale kto co lubi.
Poza tym…. Jak to grzecznie ująć ? …. Pozwól mi swoje rzeczy wyceniać według mojej opinii.

4

200pln to nie dużo dla mnie, niczego nie przespałem :) ... no nic, powodzenia ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

5

Pin napisał/a:

... miałem nic nie pisać ale zmieniłem zdanie. Wiem, że rynek reguluje ceny sprzętu itd., ale nie sądzisz że delikatnie rzecz ujmując trochę Cię poniosło? ;)

eeetam fajny sprzęt, lepszy niż ide ze spartą :)

.

6

Myśle, że jest część ludzi ( w tym ja ), którzy wolą zapłacić troszkę więcej za sprzęt sprawdzony i w dobrym stanie niż do naprawy i śmierdzący piwnicą. Kwota dla jednego jak widać kosmiczna, ale to już każdy ocenia względem siebie i niech tak zostanie.

Dodatkowo, nie wiem czy Pablo mówisz to ironicznie, że to sprzęt mało praktyczny względem obecnych rozwiązań. Oczywiście że tak, ale nie każdy szuka nowości i lubi odtworzyć 1:1 dawne wspomnienia. ( również tak mam )

Szkoda że nie można skasować posta, bo nie chce mi się dyskutować w tym temacie więcej, więc proszę o zamkniecie tematu, sprzedam go na portalach za taką kwotę bez zbędnych dyskusji i tłumaczeń.

7 Ostatnio edytowany przez Jacques (Dzisiaj 11:19:16)

Tylko żeby jeszcze jakość i dokładność zdjęć i pokazany na nich stan uzasadniał cenę cenę, a tutaj tak trochę po łebkach i mam wrażenie, że do końca nie wiadomo czy to światło, czy np. magnetofon jest częściowo pożółknięty. Poza folią może wcale nie być taki świeży ;-)

8

Zawsze zainteresowany mógl o to poprosić lub dopytać.

Jesteś nim ? czy lubisz pogadać żeby pogadać ?

9

O ile wiem to jest publiczne forum, więc powinieneś liczyć się z możliwością wystąpienia komentarzy osób postronnych.
Nie w smak? Trudno.

10

Nie wiem czy wiesz...ale jest to dział :kupie, sprzedam. Są tez inne działy jak dyskusja. Jak masz problem z moim ogloszeniem, to idz do odpowiedniego działu i tam wyglaszaj swoje opinie.

Zakładam że widzisz rożnice dla czego tak jest, a nie jeden dział do wszystkiego.

I nie chodzi o mój smak czy nie, ale o to że nie jest to wątek pod tytułem "proszę o mądrości na temat wyceny"

11

@przem0c