Ma nie wygasać
Działa, dzięki!
{130xe:antonia4mb,sophia2,ideplus2.0revf}{65xe}{800xl}{LDWsuper2000}{1050}{CX85}
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FujiNet. Artykuły odkrywające możliwości Jak urządzenie łączy Atari z nowoczesnością, umożliwiając społecznościową rywalizację w grach i korzystanie z sieciowego OS.
Last Party 2025 - wyniki i stuff Echa zeszłotygodniowego party w Licheniu Starym.
Silly Venture 2024WE - stuff Trzyczęściowa paczka z produkcjami
FastBasic 4.7 Szybki interpreter języka BASIC dla komputerów Atari 8-bit oraz konsoli Atari 5200.
New Years Disk 2025 Pierwszy stycznia, a już nowe produkcje dla Atari 8-bit!
atari.area forum » Sprawy atari.area » Discord Atari Area
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ma nie wygasać
Działa, dzięki!
Dużo tematów stąd zniknie, sporo ominie tego, kto nie zagląda wszędzie, generalnie powstało drugie forum atari area z trochę bardziej pomieszanymi kategoriami. Jasne każdy korzysta jak mu pasuje, ale decyzje miewają konsekwencje.
Ano.
Swoją drogą, co "władcy dyskorda" mają z udostępniana serwerów bez kosztów?
Discord to z angielskiego dysharmonia. A więc bajzel:-) Czyli władcy robią bajzel na świecie. Po prostu pasjonaci-hobbyści, tak samo jak dawniej pisarze wirusów komputerowych:-) A że na discordzie jest faktycznie jeden wielki bajzel, to nie trzeba chyba nikogo przekonywać:-) Ja się bronię rękami i nogami, ale tylko do czasu aż pewnie będę musiał tam być z jakiegoś względu. Raz już byłem. Wyniosłem się po miesiącu zasypania mnie tym bałaganem:-)
Swoją drogą, co "władcy dyskorda" mają z udostępniana serwerów bez kosztów?
Bez kosztów jest udostępniana podstawowa funkcjonalność. Za monetki są dostępne dodatkowe "fjuczery".
Czyli klasycznie. Merci very much. Nie wgłębiałem się nigdy.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Discord Atari Area
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 57 zapytań