1

Dziecko mnie męczy, więc postanowiłem zebrać się w sobie i poszukać.

Na OLX jest trochę ale wolę chyba z bardziej zaufanego źródła, a jak wiadomo kolekcjonerów i graczy innokonsolowych u nas nie brakuje.

Jeśli ktoś ma i jest chętny oddać w dobre ręce....

Bla bla bla bla, bla bla bla. Bla bla bla - bla - bla. Blabla bleee.

2

Może macie jakąś retro giełdę w okolicy? W takich lokacjach zazwyczaj można kupić bezproblemowo. Jak nie, to w najbliższą niedzielę, 22 grudnia 2024, w Gdańsku będzie retro giełda: https://www.facebook.com/events/524333330526706/?

Atari: FireBee (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI) TT (520ST Pak030 Frak PuPla Panther) (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435) (1040STFM UltraSatan SM124) (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224) 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125) (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC) (Jaguar JagCD SkunkBoard GameCart) (Lynx II AgaCart GameCart) 2xPortfolio Hades

3

Pewnie się znajdzie. Ale ja chwilowo uziemiony jestem (jeszcze nie wiem na jak długo), a dziecko (choć już nie takie małe) nieobeznane w tego rodzaju zakupach.

Pytam więc Was. :)

Bla bla bla bla, bla bla bla. Bla bla bla - bla - bla. Blabla bleee.

4

Ja kupiłem bardzo dużo sprzętu z Japonii od takiego jednego handlarza co ściąga hurtowo i wszystko od niego jest jak należy. Pojawiają się u niego 3DSy, jak pojawi się jakiś wcześniej niż znajdziesz, to dam znać. Trzeba będzie sobie tylko zrootować i zmienić język, ale jak ja sobie poradziłem to każdy sobie poradzi.