26 Ostatnio edytowany przez syscall (2024-12-01 22:57:24)

No to wychodzi że nie mam gdzie spać ;) Kto mnie może przygarnąć, nie chrapię ;) ale z chrapaniem nie mam problemu :)
Edit: piątek-poniedziałek

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

27

Zarezerwowałem Ci jedno miejsce - z chrapiącym na razie, ale pewnie jeszcze kogoś Wam dołożymy.

28

prosze nocleg na cale party od piatku do poniedzialku

29

A sorki, myślałem, że odpowiedziałem. Załatwione.

Oficjalnie został jeden pokój czteroosobowy.

30

Poproszę jedno miejsce pt-pn. Bywa, że chrapię.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

31

Ok, w "zbiorówce" już tylko mogę.

32 Ostatnio edytowany przez macgyver (2024-12-17 16:07:01)

Czy znajdzie się miejsce dla długo nieaktywnego weterana? Podobno nie chrapię (żona tak twierdzi).

33

Ooooo! MacGyver, jeśli u mnie będzie wolne miejsce to z przyjemnością Cię przygarnę!

Atari 130XE Disco Edition/576kB RAM/Stereo/Covox/Q-Meg OS/Cobra Freezer + Atari 1050 Toms Multi
Atari 800XE/U1MB/Sophia2/PokeyMax + CA2001

34

Dzięki za dobre chęci ;-)

35

Obyśmy tylko nie poszli w kierunku Poznania. To już nie te lata, nie ta kondycja.

Atari 130XE Disco Edition/576kB RAM/Stereo/Covox/Q-Meg OS/Cobra Freezer + Atari 1050 Toms Multi
Atari 800XE/U1MB/Sophia2/PokeyMax + CA2001

36

Mateoos: teraz mamy GPS-y w telefonach, więc bagienne ostoje raczej ominiemy ;-)

37

Kopę lat! Cieszę się, że będziesz.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

38

dely: też się bardzo cieszę, że się znowu zobaczymy :-) po kilku latach przerwy czas  "powrócić do źródeł" ;-)

39

Mi się Solo wykruszył z trójki, więc zwolniły się dwa miejsca :p

A jako że nie mam transportu, to sam nie wiem czy dotrę, więc jest ryzyko że mogą być nawet i trzy.

40

macgyver napisał/a:

Czy znajdzie się miejsce dla długo nieaktywnego weterana? Podobno nie chrapię (żona tak twierdzi).

Pieklo zamarzlo.

laoo/ng napisał/a:

Mi się Solo wykruszył z trójki, więc zwolniły się dwa miejsca :p

A jako że nie mam transportu, to sam nie wiem czy dotrę, więc jest ryzyko że mogą być nawet i trzy.

Solo lama, a Ty nie p*.*. Pociagi jezdza do Konina, a transport stamtad zapewniony.

41

Laoo: szkoda, że Wrocek jest z przeciwnego kierunku niż Olsztyn, bo jadę pustym samochodem i mógłbym kogoś zabrać przy okazji :-/

42 Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2024-12-18 19:03:49)

Mateoos: masz już lokatora w pokoju!

MacGyver: na razie przydzieliłem Cię do zbiorówki. Ale jak widać sytuacja jest dynamiczna, więc pewnie będą jakieś roszady.

Lao: pociąg! Spróbuj nie przyjechać ;p A co z Tigerem? Też lama z Solem? ;)

43

Vasco: Czy "zbiorówka" to coś w stylu mniejszej sali w Taklamakanie? Czy to oznacza konieczność posiadania własnego posłania (karimata, koc)?

44

Już mam na szczęście obczajony jakiś transport, ale w piątek. A pokój oczywiście ma dwa miejsca wolne, to już jak tam wyjdzie.

45

laoo: można załapać się na jedno miejsce? nie palę, nie chrapię itp ;-)

Też przybywam w piątek, planuję wyjechać z Olsztyna ok. 8.00, więc teoretycznie w okolicach południa powinienem być.

46

Ja nie widzę przeciwwskazań

47 Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2024-12-19 00:03:16)

macgyver napisał/a:

Vasco: Czy "zbiorówka" to coś w stylu mniejszej sali w Taklamakanie? Czy to oznacza konieczność posiadania własnego posłania (karimata, koc)?

Nie, to normalny pokój kilkuosobowy z łóżkiem i pościelą.

Mogę Wam dorzucić trzeciego Aspena? Nie chrapie, grzeczny i w ogóle ;)

48 Ostatnio edytowany przez macgyver (2024-12-19 06:55:00)

Niech się laoo wypowie, jako owner pokoju ;-) Ja dopiero co otrzymałem meldunek, więc nie wypada mi się szarogęsić, ale jeżeli mój głos ma znaczenie, to jest on kopią głosu laoo ;-)

Tak przy okazji - jak ktoś potrzebuje transportu na trasie Olsztyn - Licheń Stary, to mam w aucie wolne miejsca (poza mną nikt z Olsztyna na chwilę obecną nie jedzie). Wstępnie planowałem podróż przez Glinojeck i  Płock, ale w razie potrzeby mogę nieco zmodyfikować trasę.

49

Przy okazji: omijajcie Ślesin - most w remoncie!

50

No nie przesadzajmy z tym ownerowaniem. Jakoś się pomieścimy, aby tylko burd nie robić, ale to wiadomo :)