201

Mi też nic nie krzyczy.

202

Mogły się jeszcze pojawiać komunikaty od WAF, ale już powinny odejść w niepamięć. W razie czego raportujcie.

Informacja o włączeniu ciasteczek jest client-side, więc jeśli coś takiego się pokazuje, to znaczy, że problem jest po stronie przeglądarki - upewnijcie się, że przeglądarka jest poprawnie skonfigurowana. W przypadku gdy blokujecie wszystkie cookie, to jeśli atari.area nie będzie dodane do wyjątków, to ciastka nie będą działać.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

203

Możliwe jest lekkie wydłużenie sesji logowania?
Bo wyjdę kurcze do kibla, wracam i już jestem wylogowany :D
I nie, nie była to przeciągająca się 2-ka ;)

204

W tej chwili jest ustawione na 15 minut. Wcześniej było dłużej, ale z kolei ludzie płakali, że w "nowych postach" pokazują im się te, które są już przeczytane. Proponuję krócej spędzać czas w latrynie :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

205

To u mnie wywala szybciej niż w 15 minut, góra po 5 już jestem wylogowany :O

206

Zgłaszam, że w wiadomościach PW jest jakiś kłopot. Otóż jak dostaję wiadomość z jakimś tematem i otwieram ją żeby odpowiedzieć, to pole temat jest puste, nie wkleja się tam temat.

207

Faktycznie tak jest. Postaram się przyjrzeć. Dzięki za info!