Nie polecam Piotra Kaczorowskiego do tego celu.
Jest u "the Atari"
A tak poważnie +1
MM [dely]:Posty wydzielono z tego tematu: https://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=20103
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Bubble Bobble dla Atari 8-bit Wersja ta bazuje na edycji BBC Micro, jednak została napisana niemal od podstaw, by maksymalnie wykorzystać możliwości Atari.
Silly Venture 2024WE - wyniki Ponad sto prac wzięło udział w compo SV2024WE
Trwa Silly Venture 2024 w Gdańsku! Party się rozpoczęło, zajrzyj po link do streamów.
Flop 68 Po dwuletniej przerwie wraca Flop!
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
atari.area forum » Bałagan » Wątpliwości nt. uczciwości The Atariana
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie polecam Piotra Kaczorowskiego do tego celu.
Jest u "the Atari"
A tak poważnie +1
MM [dely]:Posty wydzielono z tego tematu: https://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=20103
Ta, moze mnie tez zglosi do firmy Atari, jak delego.
Ta, moze mnie tez zglosi do firmy Atari, jak delego.
....wow. Serio taka akcja?
aha
Aaaa, no nie śledziłem tematu bo nie mam fejsbóka w domu. Niezłe jaja, fakt :)
Ale o co chodzi?
lewiS napisał/a:Ta, moze mnie tez zglosi do firmy Atari, jak delego.
....wow. Serio taka akcja?
Tak zgłasza wszystkich jak leci też się załapałem :)
Jest gdzieś lista tych szczęśliwców? Pośmiałbym się. Można by obstawiać następne osoby.
Mnie też zgłosił i kilka "innych po.e.ów" (cytat oryginalny The P.K.).
O co chodzi z tym zgłaszaniem do "The Atari"?
Za jakie "grzechy" czy "zasługi"?
Ja tesz kcem!
tOri
Dajcie jakiegoś linka, ja też chciałbym być zgłoszony do Atari.
Głupio się pytać, czy coś można wygrać, ale też chciałbym wiedzieć o co chodzi.
Chodzi o to, ze PK zbiera kase po ludziach, a potem zwleka z dostarczeniem uslugi (rozszerzenia zazwyczaj) lub dostarczeniem produktu zgodnie z zamowieniem. Jako przyklad podam siebie, gdzie od poltora roku czekam na dostarczenie 10 plytek SAVO. Nie wydaje mi sie, zeby ich wykonanie bylo az tak czasochlonne.
Z tego co widzialem duzo osob mialo podobny problem.
Aaaa...
Takie coś jest wybitnie słabe :-/ i wątpliwości wydają się być uzasadnione.
tOri
Mnie interesy The P. Kapitalisty nie interesują - ja nic u niego nie kupowałem ani naprawiałem. Wkurza mnie natomiast ignorancja wobec wszystkich użytkowników, których traktuje jak nieuków dających się naciągnąć na kilka technicznych sloganów. Wydaje mu się, że jak powie kilka "magicznych" woo-doo terminów to wszyscy przyznają mu medal Wielkiego Elektronika. A TO TYLKO ŚCIEMA.
A sprawa z Atari jest taka, że jakakolwiek forma polemiki, krytyki i zwracania uwagi The Panu kończy się skargą do Atari i kancelarii prawnej.
Ot całe tło.
https://www.medonet.pl/psyche/psycholog … 61843.html
Temat jakoś dziwnie wydzielony,
-bo wygląda jak bym wątek założył .? A nie zakładałem ...
No dobra, ale powiedzcie co on do tego Atari zgłasza? Jakieś rzekome lub rzeczywiste przewinienia, przeciwko komu, czemu, czy jak?
Temat jakoś dziwnie wydzielony,
-bo wygląda jak bym wątek założył .? A nie zakładałem ...
Bo nie zakładałeś, ale od Twojego posta rozpoczął się offtopik, a tak działa rozdzielanie postów :)
No dobra, ale powiedzcie co on do tego Atari zgłasza? Jakieś rzekome lub rzeczywiste przewinienia, przeciwko komu, czemu, czy jak?
Zgłasza do administracji AtariAge posty, w których pisze się o jego występkach. Typu nieoddawanie ludziom pieniędzy, trzymanie miesiącami sprzęt bez wykonania tego, za co wziął wynagrodzenie, straszenie ludzi pozwami, zapowiadanie zgłaszania polskich stron o naszym hobby do Atari etc. Dodatkowo pisze, jakoby na polskich forach prześladowano ludzi z pomysłami, czego, jak twierdzi jest najlepszym przykładem - ponieważ został zbanowany na AOL i atari.area :)
Aha, ok, to teraz zrozumiałe, dzięki za wyjaśnienia.
Strony hobbystyczne związane z retro Atari, to z tego co się orientuję są raczej pozytywnie widziane przez samo Atari. A na atariage przecież administracja też widzi co się dzieje, więc werdykt po zapoznaniu się z tematami może też załatwi sprawę ostatecznym banem i tyle w temacie.
Zobaczymy, w każdym razie życzę spokoju wszystkim wplątywanym w aferki.
Ile on ma lat?
Tsy.
Ale biologiczne, nie mentalnie :)
Mam tsy latka, tsy i pół, sięgam głową ponad stół ;)
Biologicznie to pewnie stary dziad, tak samo jak my wszyscy, hehehe:-)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Wątpliwości nt. uczciwości The Atariana
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 87 zapytań