AVG Cart-a masz kupić, nie kombinować
wszystko w swoim czasie ;) bedzie A8PICO, SIC! i na końcu AVG ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Bubble Bobble dla Atari 8-bit Wersja ta bazuje na edycji BBC Micro, jednak została napisana niemal od podstaw, by maksymalnie wykorzystać możliwości Atari.
Silly Venture 2024WE - wyniki Ponad sto prac wzięło udział w compo SV2024WE
Trwa Silly Venture 2024 w Gdańsku! Party się rozpoczęło, zajrzyj po link do streamów.
Flop 68 Po dwuletniej przerwie wraca Flop!
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » TONY Montezuma's Gold
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
AVG Cart-a masz kupić, nie kombinować
wszystko w swoim czasie ;) bedzie A8PICO, SIC! i na końcu AVG ;)
AVG obskoczy dwa poprzednie więc jeśli i tak ma być to lepiej od razu.
A nie lepiej Sub-Cart-a od razu, nowsza wersja avg carta, która umnie jeszcze w stereo, plus 1mb ram... :)
Lepiej :) Masz już?
Pytanie nowicjusza: czy gra odpali przez vbxe? Mam wersję kolekcjonerską z oryginalnym cartem
Odpali. Obraz będzie ostry jak na VBXE przystało - po prostu nie będzie korzystać z dodatkowych ficzerów VBXE. Jak każda inna klasyczna gra niepisana specjalnie pd VBXE.
Lepiej :) Masz już?
Jeszcze nie..
Ale zanabędę ;)
W końcu mam w rękach pudełko z grą. Ależ to jest ładnie wydane, z ładnymi dodatkami. Pełna profeska. Piękne.
kupujesz na itch.io, a oni są ...? (nie odnalazłem skąd; w faq coś-tam jest o vacie i opłatach dodatkowych)
Byłoby znaczniej kulturalniej gdyby Autorzy zrobili osobny kanał sprzedaży dla Polski, uwzględniający nie płacenie nienależnych podatków.
Tony MG staje się darmowe (wersja Atari).
https://www.atariteca.net.pe/2024/12/to … nible.html
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » TONY Montezuma's Gold
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 60 zapytań