Może ktoś będzie wiedział gdzie można kupić gotową obudowę do MovieCart?  Czyli taką z dziurką, żeby można było wkładać i wyjmować kartę microSD?  Niestety nie było w zestawie.

Atari 65XE + Ultimate 1MB + VBXE + Rapidus + Stereo + AVG Cart w/ SIO + FujiNet /// Atari 2600 jr. + Video Game Brain + Harmony + Moviecart + Pluscart(+) /// Atari Lynx II + HDMI mod + RetroHQ GameDrive

2

Wycięcie jest w takim miejscu, że nie jest problemem zrobić je samemu. Można elegancko pilniczkiem wypiłować. Potrzebujesz obudowę z jakiegokolwiek carta.

PS. Masz jakieś filmy przerobione pod to inne niż fabryczny?

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

3

Nie przerabiałem filmów dopóki nie mam slota na microSD.

Pilnik mam, zwykłą obudowę też. Czy to wystarczy?

Atari 65XE + Ultimate 1MB + VBXE + Rapidus + Stereo + AVG Cart w/ SIO + FujiNet /// Atari 2600 jr. + Video Game Brain + Harmony + Moviecart + Pluscart(+) /// Atari Lynx II + HDMI mod + RetroHQ GameDrive

4

@DiscDoctor

ja mam dwie porady

1.
https://pl.aliexpress.com/item/1005007320208698.html
albo coś podobnego

2.
https://www.google.com/search?q=dremel+300
+ jakiś komplet bitów

zabawa gwarantowana :)

5

DiskDoctor napisał/a:

Tak. Mi wystarczył. Przy odrobinie cierpliwości (coby się nie spieszyć) wychodzi bardzo ładnie.

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

6

perinoid napisał/a:
DiskDoctor napisał/a:

Tak. Mi wystarczył. Przy odrobinie cierpliwości (coby się nie spieszyć) wychodzi bardzo ładnie.

No ja pewnie miałem nieco mniej cierpliwości.

Powstał otworek fajny, tylko nie z tej strony, co trzeba...

7

Ups...