Proszę zgłaszać swoje zapotrzebowanie noclegowe najlepiej w formie: które dni, ilu osobowy, kto. Np:
czw-pn, 3 osoby (X, Y, Z).

Cena nie powinna przekroczyć 70 zł/noc/łóżko w pokoju. Można wziąć pokój do samodzielnego wykorzystania, ale trzeba wtedy opłacić wszystkie łóżka.

Można oczywiście pisać do mnie bezpośrednio.

2

Piątek - poniedziałek, obojętnie z kim, byleby nie chrapał :)

Atari 800XE/U1MB/Sophia2/PokeyMax + A1050 Toms Multi + CA2001

3

czw-pn, 2 osoby (krap, lewiS)

4

Piątek-poniedziałek, dwójka (ja pkus Magda)

grzybson/SSG^NG

5 Ostatnio edytowany przez syscall (2024-11-25 22:22:23)

Ja wstępnie z Candle, ale nie wiem czy już tam podziałanoi. Jakby co będę cynkował.

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

6 Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2024-11-26 10:48:10)

Mikey: Candle wie, zgadza się?

Mateoos: z Ketmitt będziesz.

Lewis, Grzybson: ogarnięte oczywiście.

7

Dla formalności, żeby nie uciekło, bo już ustalaliśmy - czwartek-poniedziałek trójka dla NG

8

Ja też dla formalności - czw-pon, ja samopas.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

9

Vasco/Tristesse napisał/a:

Mikey: Candle wie, zgadza się?

Wie, ale jeszcze do potwierdzenia.

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

10

Mikey: jasne.

Mono: Gorgh miał z Tobą kontaktować, bo ma miejsce w dwójce.

11

Aaa, to on ma, a myślałem że to ja mam dwójkę. Chrapię, więc nie było dla mnie miejsca.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

12 Ostatnio edytowany przez pajero (2024-11-26 23:27:22)

3 osoby proszę pokój 3os.... Zapewne pt-pon.

13

Ja poproszę o zarezerwowanie dla mnie dwójki od razu z ogłoszeniem że jest wolne drugie miejsce u mnie. Jak ktoś chce ze mną, to proszę się zgłaszać w ramach castingu:-)

Ewentualnie jak nie ma opcji rezerwacji, lub gdzieś jest miejsce w innej dwójce, to można mnie tam dopisać.

piątek-niedziela

14

Mq, jesli masz drugie miejsce wolne to chętnie bym skorzystał z tym ze ja bede najprawdopodobniej do poniedzialku od piątku

Jeśli nie to moze u Pajero tak jak poprzednio mielismy czworkę.

W ostatecznosci dla mnie dwójkę z taka sama opcja jak u Mq ze drugie miejsce jest wolne.

Falcon CT63, CTPCI + Radeon 9250, napęd MO Fujitsu 230 MB oraz naped Syquest 230 MB, Nagrywarka Yamaha CDRW 2100, Napęd DVD-ROM, Netusbee, Skaner EPSON GT8000/Falcon 030, Ram 14 MB, karta CF 16 GB/Hades 060, CD-ROM, Nagrywarka Yamaha CDR, karta sieciowa, napęd Syquest 44 MB/Atari TT 030; 10 MB ST-Ramu, 64 MB TT-Ramu, Zewnętrzny naped CD-ROM, napęd MO Fujitsu 230 MB, karta graficzna MEGA Vision 300 Netusbee/Atari Jaguar + Skunkboard, Atari 65 XE + SIDE

15

Kroll ok, ale to niech Vasco to jakoś skonsoliduje i porozdziela teraz, bo na drugim forum jeszcze Gorgh się odezwał:-) i Gorgh i Kroll mi też pasuje jak by co. W ogóle jestem otwarty, wszystkich Was lubię chłopaki:-)

16

Mq, OK mnie tez pasuje, moze byc trojka, Vasco zdajemy się na Ciebie :)

Falcon CT63, CTPCI + Radeon 9250, napęd MO Fujitsu 230 MB oraz naped Syquest 230 MB, Nagrywarka Yamaha CDRW 2100, Napęd DVD-ROM, Netusbee, Skaner EPSON GT8000/Falcon 030, Ram 14 MB, karta CF 16 GB/Hades 060, CD-ROM, Nagrywarka Yamaha CDR, karta sieciowa, napęd Syquest 44 MB/Atari TT 030; 10 MB ST-Ramu, 64 MB TT-Ramu, Zewnętrzny naped CD-ROM, napęd MO Fujitsu 230 MB, karta graficzna MEGA Vision 300 Netusbee/Atari Jaguar + Skunkboard, Atari 65 XE + SIDE

17

Tak tylko przypomnę że rezerwowałem 2osobowy od piątku.

18 Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2024-11-26 22:07:23)

Pajero: zapisany.

Mq, Kroll: dwójek to już nie ma. Zapytajcie Gorgha, to on robi casting :)

As: tak, zapisany.

A, przypominam, że party jest do PONIEDZIAŁKU! Bo słyszałem, że paru osobom to umknęło...

19

Podziękował!
p.s.
Jak by były zapisy na jedzenie, to też bym się zapisał :)

20

Vasco, a jakie tam jeszcze są pokoje? Bo Ty wcale nigdzie nie napisałeś jakie tam są pokoje, a ja nie wiem, w zeszłym roku miałem dwójkę. Gorgh mi już wcześniej zaproponował w swojej dwójce miejsce, bo on ma dwójkę, ale jak by Gorgh nie miał nic przeciwko, a jak trójki są, to może Krolla jeszcze do nas z Gorghiem i Mq razem?

21

Jedzenie zrobimy bliżej Świąt, bo chciałbym zamknąć jedną sprawę :)

Tak, macie zapisaną trójkę: Gorgh, Mq, Kroll.

I może się ktoś dopisać do Mono do dwójki. Uwaga, tam będzie chrapane :)

22

Świetnie! Dzięki!

23

Super, dzięki !

24

Ja i Luke prosimy dwójkę, ale jeszcze damy znać, jeśli chodzi o termin.

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

25

Powinno się udać :)