151

krap napisał/a:

jak mowimy, ze zrobimy, to zrobimy, i nie ma co nam przypominac co pol roku. ;)

Znaczy, nie trzeba co 14 lat.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

152

Ale zasuwa;)

153

a to za chwile. teraz maile to jest czyrak ze wzgledu na te wszystkie regulki antyspamowe, ale ogarne w tygodniu i powinno byc dobrze.

--
= krap.pl =

154

Cytując klasyka "No i tak to można świat doganiać" :-)

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

155

Dziękujemy bardzo

156 Ostatnio edytowany przez solo/ng (2024-11-11 11:30:03)

Test czy dostane znow quiz i napisze tam fucki;)

Edit: all gucci, jednorazowy antyspam
Edit2: No ale zasuwa teraz;)

157

taak, poprzedni serwer mial 14 lat. taka... retro platforma. byl pod ochrona konserwatora. ;)

--
= krap.pl =

158

RZUŁTE tablice powinniśmy dostać.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

159

Albo żółte papiery chociaż:-)

Ja też przyłączam się do podziękowań za nowy serwer.

160

krap napisał/a:

jak mowimy, ze zrobimy, to zrobimy, i nie ma co nam przypominac co pol roku. ;)

Poprzedni post z 2023-11-18 15:45:58 - rzetelny zawodnik. Precyzyjnie co pół roku :)

@dely: Ale coś się chyba stało z cssssśśśś...

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

161

mono napisał/a:

ctrl+f5?

162 Ostatnio edytowany przez perinoid (2024-11-11 14:07:57)

Gdzie jest opcja Zaznacz wszystkie jako przeczytane?
Tekst wpisany w cudzysłowie nie jest wysyłany.

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

163

mono napisał/a:

Czytał newsy?

164

Nie umiem czytać. Tylko piszę. Półanalfabetą jestem. Wstawiłbym skrinszota, ale serwer nie umi zapisać.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

165

O, zaczęły mi przychodzić powiadomienia o nowych postach w wątkach. Tylko nadawcą powiadomienia jest dely z imienia i nazwiska, to chyba nie ma tak być? Mi nie przeszkadza, ale zgłaszam jak by co:-)

166

Sprawa e-maili będzie rozwiązana w tak zwanym "wkrótce".

167

dely napisał/a:

Sprawa e-maili będzie rozwiązana w tak zwanym "wkrótce".

Ok, przypomnimy za pół roku :P

Sikor umarł...

168 Ostatnio edytowany przez bocianu (2024-11-11 16:51:20)

i jeszcze powiedzcie, że jak się wysyła posta to nie trzeba czekać 3 minuty?

EDIT: NIE TRZEBA! :D nowa jakość

169

Wydaje mi się, że zmieniono kolorystykę paru elementów np. "diamencików" informujących czy przeczytałeś post czy jeszcze nie.
Więc admini nie próżnują Panowie, nie próżnują :)

Trzymam kciuki za efekt końcowy.

PunBB bbcode zmiany

Post's attachments

Screenshot_20241111-165823~2.png 80.47 kb, liczba pobrań: 1 (od 2024-11-11) 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
Atari MEGA STE TOS 2.06 2MB RAM 57MB HDD; Atari MEGA ST TOS 2.06 2MB RAM+SH205 20MB; Amiga 600 HD+

170

Generalnie, jeśli coś się źle wyświetla, jest krzywo, względnie kolory nie konweniują, to poleca się wymuszenia pobrania wszystkich plików przez CTRL+F5.

171

dely napisał/a:

Generalnie, jeśli coś się źle wyświetla, jest krzywo, względnie kolory nie konweniują, to poleca się wymuszenia pobrania wszystkich plików przez CTRL+F5.

Ewentualnie Ctrl + R ale na telefonie trudno to zrobić.
Można jednak wyczyścić cache przeglądarki (usuwanie danych przegadania)

Atari MEGA STE TOS 2.06 2MB RAM 57MB HDD; Atari MEGA ST TOS 2.06 2MB RAM+SH205 20MB; Amiga 600 HD+

172

Rety, Julek. Teraz to najszybszy portal w internetach!

173

Światło Odbytu nie mówi ostatniego słowa ;)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

174

Ło kurna, nie zdążę jeszcze puścić klawisza w myszce i już wczytane. Rrrrrakieta :)

175

Oooo kurde... Ale śmiga....