Musiałem zmienić dostawcę (e)poczty. W związku z tym nowy adres email musiałem pozmieniać we wszystkich serwisach gdzie byłem zarejestrowany starym adresem (droga przez mękę... bez potrzeby nie róbcie tego)
Coś poszło nie halo na https://www.atari-forum.com. Po zmianie emaila w profilu, konto jest tam deaktywowane, po czym powinienem dostać wiadomość z nowym linkiem aktywacyjnym. Niestety nie dostałem. Nie ma w spamie, ani na starym ani na nowym koncie pocztowym.
Dodatkowo nie wpuszcza mnie już na stare dane... A razem z emailem (w swojej wielkiej mądrości) zmieniłem też hasło do a-f
Próbowałem odzyskania hasła na nowy i stary email... Nie działa...
Na stronie głównej jest formularz "Contact Us", który wypełniłem już dwa razy, w niedzielę i we środę, ale bez odpowiedzi.
Czy ktoś kto jest tam aktywny i może się zalogować, mógłby jakoś skontaktować się z adminami (choćby przez otwarcie wątku np. w 'Various') i poprosić o obsłużenie mojej sprawy zgłoszonej przez "Contact us"? Moje konto tam: uicr0Bee i właśnie tak się podpisałem w zgłoszeniach przez formularz.
Moja stara poczta przestanie działać chyba w poniedziałek, więc jeżeli w procesie odzyskiwania dostępu jest potrzebny jeszcze stary adres, to mam mało czasu.
Tylko jak ktoś coś zadziała, to niech proszę da tu znać aby już nie dublować przez innych.
Będę bardzo zobowiązany.
<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.