Cześć,
Jak w temacie, szukam kogoś kto wymieni kondziołki w amidze 1200. Ja do lutownicy mam 2 lewe ręce i nie chcę ryzykować. Najlepiej Wawa i okolice.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Bubble Bobble dla Atari 8-bit Wersja ta bazuje na edycji BBC Micro, jednak została napisana niemal od podstaw, by maksymalnie wykorzystać możliwości Atari.
Silly Venture 2024WE - wyniki Ponad sto prac wzięło udział w compo SV2024WE
Trwa Silly Venture 2024 w Gdańsku! Party się rozpoczęło, zajrzyj po link do streamów.
Flop 68 Po dwuletniej przerwie wraca Flop!
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Zlecę wymianę kondensatorów w A1200
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Jak w temacie, szukam kogoś kto wymieni kondziołki w amidze 1200. Ja do lutownicy mam 2 lewe ręce i nie chcę ryzykować. Najlepiej Wawa i okolice.
@Generale_Specyfiku
Jestem z WWA i operować lutownicą potrafię, TurboGrafx-a braciszkowi rekapowałem z sukcesem więc nieskromnie i z tym powinienem sobie poradzić. Tylko uprzedzam z czasem dosyć krucho, jeżeli nie jest to pilna sprawa, to na spokojnie można ogarnąć.
Zestaw kondziołków masz? Może to herezja ale proponuję w miejsce elektrolitów smb, ceramiki albo tantale. Przynajmniej wycieków nie będzie w przyszłości. Są już wycieki i trzeba ścieżki czy przelotki naprawiać?
Pozdr. gkd_82.
Jakbyś chciał wysłać, zapraszam na pw.
Ja w przyszłym tygodniu mam zamiar wysłać A600 do Archi - Techu, wymiana kondensatorów + montaż wyjścia HDMI. Firma polecana przez parę znanych mi osób.
Znan - potwierdzam - polecam
Wymiana ogarnięta, temat do zamknięcia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Zlecę wymianę kondensatorów w A1200
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 42 zapytań