ej ludki co myslicie o tym ??
http://gdansk-orunia.eu.org/cas/for/irc.php
czy warto cosik takiego tu na AA dawac ? ;)
jakby co niech kierownik da znac to mu podesle odpowiednie pliki :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprawy atari.area » irc na AA
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy warto cosik takiego tu na AA dawac ? ;)
jakby co niech kierownik da znac to mu podesle odpowiednie pliki :)
Jam za. Kierowniku, prosim.
ja jestem sceptyczny. :)
ale to dlatego, ze nie lubie www-czatow w ogolnosci.
a malo to www czatow i innego czegos?
poza tym atarowcy to chyba sa troche wyzej poziomem i klienta irc zainstalowac i obsluzyc potrafia.
IMHO: to nie jest dobre (tm)
Nie no Panowie, przeciez jest #atari8, wystarczy chyba nie? Szczegolnie, ze siedza tam caly czas te same osoby i nowych nie widac.
no właśnie, jakby było na stronce, to może by było więcej ...
Coz, ja tylko dopowiem, ze takie cóś mialo byc u nas jakis czas temu i wlasnie z dostepem do #atari8, ale jakos te apleciki jakies takie dziwne byly, i albo jakos slabo dzialajace, albo brzydkie jak noc.
Mi sie takie rozwiazanie kompletnie nie podoba.
a nie lepiej "se" zaklepać jakiś kanał na anecie lub innej lumperii i tam polować na AtariChicks?
:lol:
ta, ida dwie cziksy - jedna brzydka a druga tez z irca :)
p*.* panowie WY nie musicie na to wchodzic bo macie owe programy i z nich kozystacie ale nie wszyscy maja/umieja je skonfigurowac lub poprostu lacza sie z internetem w pracy i tam maja zakaz uzywania klijentow typu: GG, mirc itp...
WIec po prostu to by byla taka opcja dla tych "leniwych" ...
klikaja wpisuja nick i juz sa ot takie cos...
Nie no ja uwazam, ze to rulu wlasnie dlatego, ale mala funkcjonalnosc mnie dobila. Stryjek jestem z Toba ;)
jestem za, kiedys chcialo mi sie skonfigurowac router i firewall aby dzialal irc, teraz juz mi sie nie chce, wiec irc nie dziala
a na taki irc z poziomu www na pewno byloby latwiej wejsc, nie tylko mnie
Jestem przeciw takiemu rozwiazaniu.
Jedyne co moze miec sens to ewentualnie male okienko podgladu gdzies na stronie, zeby bylo widac co sie na kanale dzieje (kto kogo obsmarowuje ;) ).
Jezeli o to rozwiazanie chodzi to sa do tego skrypty np. pod eggdropa, ktore generuja html.. bierze sie taki html i wstawia gdzies w iframe na stronie i jest.
a ja mam "wylane" (tm) na czaty,irce i inne rozmowy na żywo...na gg też odpisuje od niechcenia bo mnie to wszystko wku***a;więc generalnie wstrzymuje sie od opinii...wole napisac coś co jakiś czas...nie chcem mi sie częsciej:)
jestem jak najbardziej za!
-nie używanam gg, tlena, irc-a, czatuff i innych a coś takiego mógł bym "pozarzywać" np. w pracy...., w domu przy chwili wolnego czasu..
Także jestem z toba Styjek!
przeciez juz mamy CZATA, nazywa sie twoliner (tm) :DDD
z swiatecznym karpiem pozdrawiam ....
Jestem za pomyslem. Na moim laczu nie da sie uruchomic irca. A idea ta bylaby jakims rozwiazniem dla takich jak ja.
O - Grzybson - dawaj na swojej stronie jakiegoś irc-tegesa i będzie lud właził na #atari8... :D
Albo podlinkować się do stryjka i już :P
Może być (byle faktycznie działało)... a jak ktoś nie chce, to niech nie używa i tyle... :lol:
teraz juz mi sie nie chce
nie tylko Tobie... ;)
A co to k**** jest? Jaki k**** login!? Jakie k**** hasło!? Znów mam się rejestrować, by stwierdzić, że to jakieś gówno nie dla mnie!? wyp* mi z tym!
[ Dodano: 24.12.2004 19:46:26 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
co ty jestes jakis inny ? ;] wpisujesz se login h*j wie jaki i to wystarczy ;] aby wejsc na kanal #atari8
Ale mi się mie chce wpisywać laginu c*** wie jakiego. Gdybyś udowstępnił podgląd dla gości nic złego by się nie stało. Mnie nie interesuje IRC przez WWW. Chciałem zobaczyć o czym mówisz, ale skoro robisz problemy, to mnie to wali.
BTW. Widzę, że cenzura na AA zna tylko jedno brzydkie słowo. :?
Lizard 8O pogieło Cie??!?!? Wpisz byle co - enter, drugi raz byle co - enter i masz. Po co te bluzgi?!
hmm, moim zdaniem moze byc ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » irc na AA
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 62 zapytań