No właśnie, bo dziś odpakowałem paczki od Pirxa i tu taka niespodzianka... A przyznam, paczka spakowana pancernie - reszta na szczęście wygląda ok.
Wiem, że wielu z Was ma doświadczenie z takim rodzajem plastiku, a zależy mi głównie na funkcjonalności (choć chciałbym, aby wygląd też był w miarę ok) - jest to zmodyfikowane 800, więc warto przywrócić do życia...
==Edyta dodała większe zniszczenia - zabezpieczam tymczasowo taśma malarską, aby się nie rozchodziło... ==
Heh, pęknięte jeszcze za spacją z drugiej strony, ale na szczęście nie wyłamane. Do uratowania.
Pytanie (ale to pewnie ferie dopiero będą, jak się za to zabiorę - spawanie, klejenie):
Wykonano modyfikację PHI2. Zainstalowano 512k pamięci RAM. Maszyna posiada 544k pamięci RAM, 48k pamięci podstawowej i 496 pamięci rozszerzonej kompatybilnej z AXLON.
Mamy to gdzieś udokumentowane czy do odtworzenia? (mogę porobić zdjęcia, lub po klejeniu/przed klejeniem komuś podesłać do odtworzenia, jednak chciałbym to mieć z powrotem w razie czego na ferie, aby sie nieco pobawić sprzętem...