Czy ktoś będzie wracał z SV w okolicach Radomia trasą S7? Potrzebuję odebrać coś od kolegi, a jeśli jest możliwa inna metoda niż wysyłka, to zawsze lepiej.
Dzięki.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » SV 2024 SE - potrzebuję transportu rzeczy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś będzie wracał z SV w okolicach Radomia trasą S7? Potrzebuję odebrać coś od kolegi, a jeśli jest możliwa inna metoda niż wysyłka, to zawsze lepiej.
Dzięki.
Nadal poszukuję, może też być osoba przyjeżdżająca na SV z Lublina lub okolic.
Ja pie... @dely skąd ty wynajdujesz te obrazki i gify zawsze, to ja nie mam pojęcia:-))))) Miazga intelektualna dla mnie na dziś, i aż do wieczora dysonas poznawczy:-)
No jak? Toż to scenka z "Trailer Park Boys". Wstyd nie znać. :D
Chciałem przeprosić że nie znam, ale wpisałem se w google i widzę, że to serial. Nie oglądam seriali absolutnie żadnych, więc nie przepraszam i nie jest mi wstyd:-) Natomiast scenka bardzo dobra przyznaję:-)
Cały serial jest świetny. Warto zrobić wyjątek i jednak obejrzeć chociaż ten jeden.
Nie mam czasu na seriale, wyleczyłem się z nich ze 20 lat temu, i boję się znowu zachorować, więc nie dam się namówić:-) Ostatnie seriale jakie oglądałem to były pierwsze ze dwa sezony Lost i Prison Break.
Wszyscy zawsze każą robić wyjątki.
Ja również nie oglądam seriali bo mi szkoda życia.
Pozdrawiam @Mq.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » SV 2024 SE - potrzebuję transportu rzeczy
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 61 zapytań