Tak, flux plus cyna tylko cyna zaczęła się kulkować czy jak to nazwać. Mam lutownice na groty 900M . Te dziwne luty, jak na przykład niektóre piny układów scalonych zachowywały sie tak jakby były z tytanu, normalne luty bez problemu a te nic.
W ramach „zemsty” wylutowalem uszkodzone gniazda midi nad którymi ktoś ewidentnie się pastwił a przy okazji odkryłem że w kilku miejscach miała miejsce ingerencja osób trzecich… ktoś ewidentnie coś grzebał.
Czas na zmianę lutownicy, myślę o T12
Teraz muszę czekać pewnie do poniedziałku na paczkę ze stacją i innymi rzeczami, chip do klawiatury i obudowę.
Taki śmieszek, pierwszy raz w życiu nagrałem siebie na wideo, swoje ręce w sumie, tak mi chodzi po głowie jakiś filmik / kronika z tej odbudowy bo to niezła przygoda choć pacjent muszę przycnac robi mi ostro pod górkę :)
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.