Cześć, sprzedam widoczne na foto rzeczy. Kupiłem kiedyś z Atari TT od niemca.
Cena 150 zł - wliczona wysyłka po wpłacie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] Płyty CD ATARI ST + Instukcje
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć, sprzedam widoczne na foto rzeczy. Kupiłem kiedyś z Atari TT od niemca.
Cena 150 zł - wliczona wysyłka po wpłacie
płakał jak oddawał? :)
Nie, TT w pudle + monitor + te graty wziął praktycznie ze śmietnika.
Robił przeprowadzki i ekipa wynosiła na śmietnik, więc przygarnął nie do końca wiedząc co.
Masakra, TT na śmietniku... Aż boli jak to czytam. Dobrze, że został uratowany.
Biorę.
Płakał jak sprzedawał.. - ze śmiechu, że znalazł freiera który zapłacił za padakę/śmiecia pełną stawkę i jeszcze dziękował.
(ci co sprowadzali fury z rajchu to wiedzą o co kaman :) )
e śmiechu,
Nie bardzo rozumiem. Uważasz że Atari TT w pudle z moniotorem i kupą akcesoriów to padaka i śmieć? A ja jestem frajerem że to kupiłem?
Myślę, że trochę się zagalopowałeś w swoich przemyśleniach na ten temat. Jeśli nie interesują Cie te przedmioty to po prostu przejdz do innego działu i tam coś na temat się wypowiedz.
Biorę.
Napisz na priv, ustalimy szczegóły.
Nie spinaj się. To tylko żartobliwe nawiązanie/skojarzenie do naklejek na furach "Niemiec płakał jak sprzedawał", które sparafrazował w swoim poście x_angel. Myśl dotyczy wozów z de :) Nic nie mam do Ciebie ani TT.
Biorę.
Albo nie dochodzą wiadomości do Ciebie, albo "zaginąłeś w akcji" ;)
W każdym razie czekam na wpłatę za 2 ogłoszenia. 300 zł już z wliczoną wysyłką.
Jako, że minęło 5 dni o czasu w jakim Adam Klobukowski potwierdził chęć kupna, a nie odpowiada na maile ani nie dokonał wpłaty, powyższe ogłoszenie traktuje jako aktualne.
Dodatkowo cena w dół 120 zł + etykieta na paczkomat
ps. Bardzo proszę o przemyślane oferty, bo jak w powyższym przypadku straciłem tylko czas.
pozdraiwam
Jeśli były to maile przez forum lub PW to nie dochodzą (chyba, że przypadkowym cudem). W ogłoszeniu najlepiej podawać swojego maila bezpośrednio i pisać o kontakcie na niego.
A... W okresie urlopowym tydzień ciszy to standard. ;)
Myślę że jeśli zaczyna się translację to znaczy ze należy ją zakończyć. Chyba że tu czas i kultura jest inna niż ogólnie przyjęta.
Oraz nie prawda że maile nie dochodzą. Koresponduje aktualnie z dwoma osobami oraz jedną transakcję zrealizowałem w ciągu 2 dni. Jeśli ktoś nie ma czasu albo jest na urlopie to niech nie pisze „ biorę” i znika na tydzień albo i całkiem
Nie bij posłańca :)
Opisałem swoje spostrzeżenia, nie napisałem, że w ogóle nie dochodzą. Problem jest tu znany i... To tyle.
Niestety ie doszły do mnie powiadomienia z forum, a ja sam wpadłem w czarną dziurę. Ale już jestem.
Rozumiem, paczka wyjedzie niezwłocznie.
Ogłoszenie do zamknięcia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] Płyty CD ATARI ST + Instukcje
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 70 zapytań