Jak w temacie - robiąc porządki w szafce znalazłem jeszcze trzy sztuki, produkcja Action, typ AB-1000Y, AB-1000M, AB-1000C, nigdy nie otwierane (pudełka powyrzucałem, ale są w nieodpieczętowanych foliach). Swojego Brothera jakiś (długi już) czas temu zutylizowałem, więc jak ktoś ma i chce - za koszt wysyłki oddam (uwaga! Cartridge są wiekowe! Na ryzyko biorącego - choć z autopsji jeszcze się nie spotkałem ze złym tuszem w nieotwieranych cartridge-ach). Możliwy też odbiór osobisty - kto pierwszy, ten lepszy.
Aha, chciałbym się tego pozbyć do niedzieli, ale jak ktoś jest zainteresowany, a potrzebuje chwilę na wysyłkę to mogę chwilę przetrzymać, ale nie za długo. W razie potrzeby zrobię zdjęcie i zamieszczę. Jak do niedzieli nie będzie chętnego - idzie na utylizację i tyle.
Teraz tak, jest to zastępnik typów LC1000 oraz LC970 Brothera, według informacji pasuje do modeli: MFC: 235C, 240C, 260C, 440CN,665CW, 3360C, 5460CN, 5860CN oraz do DCP: 130C, 135C, 150C, 153C, 157C, 330C, 540CN, 750CW oraz do FAX: 2480C, 1360
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.