Witam.Klawiatura do Atari 65/130/800xe z zamontowaną nową folią.
Sama klawiatura bez widocznej na zdjęciu dolnej obudowy komputera i płyty głównej.
250zł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » klawiatura do Atari 65 /130 / 800 xe z nową folią
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.Klawiatura do Atari 65/130/800xe z zamontowaną nową folią.
Sama klawiatura bez widocznej na zdjęciu dolnej obudowy komputera i płyty głównej.
250zł
mogłeś ew. dopisać, że to jest "gumiak", bo dla kupującego do dość znaczna różnica.
mogłeś ew. dopisać, że to jest "gumiak", bo dla kupującego do dość znaczna różnica.
Pin not tak nie interesowałem się tym dla mnie klawiatura to klawiatura ale po prawej stronie jest numer katalogowy, ciekawe jak dużo jest tych klawiatur mechanicznych do serii xe na rynku ja się z taką nie spotkałem
Mechaniczne to tylko jak ktoś sobie zrobił. Ale są dwie wersje oryginalne - gumkoea i sprężynkowa.
Mechaniczne to tylko jak ktoś sobie zrobił. Ale są dwie wersje oryginalne - gumkoea i sprężynkowa.
dzięki perinoid ,dużo się można tutaj nauczyć nowego od Was
ok panowie widzę że każdy ma więcej klawiatur niż potrzebuje więc temat do zamknięcia chyba że ktoś jest zainteresowany nabyciem całej jednostki to dajcie znać
ok panowie widzę że każdy ma więcej klawiatur niż potrzebuje
Ciekawy wniosek:-) Ciekawa logika:-)
marcin78 napisał/a:ok panowie widzę że każdy ma więcej klawiatur niż potrzebuje
Ciekawy wniosek:-) Ciekawa logika:-)
Mq :-) Twój (S)NESctrl nie ma sobie równych dobra robota
Trochę nie na temat, ale dzięki:-) Ja tak napisałem o tym wniosku i logice, bo nie było żadnych odpowiedzi na Twoje ogłoszenie, a Ty z tego wymyśliłeś, że każdy ma nadmiar klawiatur:-) Rozbawiło mnie to po prostu i potraktowałem jako akcent humorystyczny, bo mi się skojarzył dowcip o policjantach, którzy sobie tłumaczyli czym jest logika, no i tam puenta była taka, że jeden drugiemu powiedział "masz akwarium? nie. no to jesteś pedałem" :-))))) Nie chce mi się całego żartu opowiadać, bo jest śmieszniejszy na żywo:-)
Kiedyś takie dowcipy bardziej śmieszyły bo były o milicjantach i przez to były dużo bliżej rzeczywistości ;).
Swoją drogą to szukam takiej klawiatury, ale poluję jednak na znaacznie tańszą (raz już taką prawie miałem na OLX, ale mi się urwała z wędki), a ta wygląda na zbyt ładnie zachowaną :).
@Perinoid - pewnie pamiętasz po co jej szukam ;).
@Mq ale już dawno po gwarancji a nadal mi działa 3 rok
@prz ma być do jakiegoś eksperymentu zapewne
@marcin78 - z tego co wiem, to chyba się nigdy nie zdarzył egzemplarz (S)NESctrl, który by się zepsuł. One są dobrze zrobione i będą działały wieki:-) Myślę, że przetrwają dłużej niż komputery, do których są używane.
@marcin78 - z tego co wiem, to chyba się nigdy nie zdarzył egzemplarz (S)NESctrl, który by się zepsuł. One są dobrze zrobione i będą działały wieki:-) Myślę, że przetrwają dłużej niż komputery, do których są używane.
też tak myślę i chyba można używać z każdym komputerem który ma wejscie db9
Tak, z każdym z DB9 w standardzie Atari, ale musi też być zasilanie na tym porcie (np. Atari 2600 chyba nie ma tam zasilania, a przynajmniej nie każda jego wersja). W każdym razie testowane z podstawowymi kompami z powodzeniem z Atari XL/XE/ST, Amigą 500/600/1200, C64, Spectrum z interfejsem kempston i wieloma innymi.
Ale... nie offtopujmy już tu może tyle:-)
:-)
no to post do zamknięcia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » klawiatura do Atari 65 /130 / 800 xe z nową folią
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 49 zapytań